AcasăACTUALMinisterul Sănătății: Aproape 33.000 de doze de Remdesivir vor ajunge în spitale

Ministerul Sănătății: Aproape 33.000 de doze de Remdesivir vor ajunge în spitale

spot_img

Ministerul Sănătății a semnat un nou contract pentru achiziția unei cantități de 32.800 de flacoane Veklury (Remdesivir)100 mg, anunță, joi, Ministerul Sănătății.

Cele 32.800 de flacoane Veklury (Remdesivir) 100 mg vor fi distribuit, gratuit, către spitalele care asigură tratamentul pacienților infectați cu SARS-Cov-2 cu forme severe de boală.

Fondurile pentru achiziția produsului au fost asigurate din bugetul Ministerului Sănătății, din rezerva epidemică.

La data de 27 septembrie 2021, la nivel național, stocul pentru Veklury (Remdesivir) era de 24.185 flacoane, potrivvit MS.

Veklury (Remdesivir) a fost primul tratament autorizat pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus, acesta primind o autorizație de introducere pe piață condiționată.

CITEȘTE ȘI: De ce nu mai este valabil testul negativ în cazul persoanelor nevaccinate la incidența de peste 6 la mie: „Pot ajunge la ATI”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri