AcasăACTUALMiliardarul Elon Musk, întâmpinat la stână cu pâine, sare și țuică la...

Miliardarul Elon Musk, întâmpinat la stână cu pâine, sare și țuică la o stână din Brașov. A fost prima oprire înainte de petrecerea de la Castelul Bran

spot_img

Elon Musk, fondatorul Tesla, alţi magnaţi din industria tech alături de celebrităţi din lumea showbiz-ului, sunt aşteptaţi la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween.

Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, potrivit 3dots.ro.

De întregul circuit al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia în colaborare cu o companie românească. 20 de bodyguarzi vor asigura măsurile speciale de pază, iar daca va fi nevoie, numarul lor va fi suplimentat. Invitaţilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces.

Cum mulţi dintre invitaţi au ajuns de ieri în România, ziua s-a încheiat cu o cină la o stână turistică din Poiana Brașov, unde oaspeţii s-au bucurat de program artistic, mâncare tradiţională şi foc de tabără. Ceva în genul ”I want to live like common people”…

În zona izolata, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune.

CITEȘTE ȘI: Bogaţii planetei ajung la Bran, pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Lista

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

În jurul unui foc de tabără, invitaţii au urmărit ”Jocul Urşilor”, obicei specific sărbătorilor de iarnă.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20.38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”, a confirmat prezența lui Elon Musk la petrecerea din Poiana Brașov.

Stâna la care au petrecut miliardarii este renumită pentru pâinea fierbinte, abia scoasă din vatră, adusă la mesele oaspeților.

În jurul orei 01.00 noaptea, petrecerea a dat semne că e pe terminate, iar invitații au început să plece. Peste o oră se lăsase deja liniștea.

Deseară, petrecerea s-ar muta la Castelul Bran. Potrivit unor surse, întregul castel a fost rezervat pentru un ”grup de americani”.

Și reprezentanții clădirii monument – istoric confirma că duminică, dar și în zilele următoare, totul a fost rezervat pentru ”evenimente private”.

”Listele de invitați sunt ale clientului și rămân ale clientului. Nu ar fi prima data când la evenimentele noaste au ajuns nume  mari fară să știm. Dar, în acest monent, nu există absolut nicio informare oficială. Ar fi incredibil, nu doar pentru Castelul Bran, ci și pentru România”, a declarat Alexandru Prișcu, directorul Castelului Bran.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri