AcasăACTUALMii de turiști la Rânca, în weekend. Proprietarii pensiunilor și cei ai...

Mii de turiști la Rânca, în weekend. Proprietarii pensiunilor și cei ai hotelurilor, optimiști

spot_img

Rânca a fost plină de turiști în weekend. S-au și creat primele blocaje, din acest sezon, la intrarea în stațiune.

În zonă a nins din abundență, iar cei care au urcat la munte au venit pentru a se bucura de stratul gros de zăpadă deja existent. Accesul în stațiune s-a făcut fără probleme, șoseaua fiind deszăpezită permanent, scrie Radio Infinit.

Pe pârtii, turiștii au găsit suficientă zăpadă, unii recunoscând că, din cauza pandemiei, nu au mai fost la munte chiar și de doi ani.

Tarifele la instalațiile de telescaun și teleschi sunt la fel ca în sezonul precedent. Administratorul domeniul schiabil din Rânca, Vasile Mitroiu, spune că, spre sfârșitul lunii, prețurile vor fi ajustate în funcție de costurile cu energia electrică.

Numărul turiștilor va fi și mai mare, la Rânca, de sărbători. Gradul de rezervare este, în acest moment, de circa 90%. Șeful asociației cabanierilor, Constantin Pănescu, spune că aproape toate locurile s-au ocupat după ce autoritățile au anunțat că relaxează măsurile sanitare.

CITEȘTE ȘI: De ce ar trebui sa fie obligatorii jocurile de societate in orice familie, mai ales in pandemie

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri