AcasăEDUCAŢIEMehedinţi: Suspiciune de fraudă la examenul de bacalaureat

Mehedinţi: Suspiciune de fraudă la examenul de bacalaureat

spot_img

Comisia judeţeană de bacalaureat, comisiile de examinare şi o comisie de la Corpul de Control al Ministerului Educaţiei fac verificări la Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, unde la Centrul de examinare de la Colegiul Economic Theodor Costescu mai mulţi elevi au fost eliminaţi din examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, după ce ar fi avut foi cu subiectele rezolvate.

Inspectorul şcolar general din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi, Alin Tomoescu, a declarat pentru News.ro că mai multe comisii fac verificări, după suspiciuni de fraudă la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat din acest judeţ.

CITEŞTE ŞI: Ce face CJ Olt cu banii primiţi de la Guvern la rectificarea bugetară. La cât se ridică suma


”Este o suspiciune de fraudă. Avem comisia judeţeană de bacalaureat, comisiile de examen şi o comisie de la corpul de control al Ministerului Educaţiei care vizualizează înregistrările din centrul de examinare de la Colegiul Economic Theodor Costescu unde mai mulţi elevi au fost eliminaţi din examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, pe motiv că aveau foi cu subiectele rezolvate”, a declarat Alin Tomescu.

Inspectorul şcolar general din Mehedinţi a adăugat că momentan nu sunt date concrete privind frauda, urmând ca după verificări să se întocmească un raport cu concluziile controlului.

”Comisiile vor face un raport şi vom vedea dacă frauda se confirmă sau nu”, a precizat Tomoescu, citat de news.ro.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri