AcasăACTUALMedicul cardiolog Ștefan Busnatu, membru al Nucleului de prevenție secundară și reabilitare...

Medicul cardiolog Ștefan Busnatu, membru al Nucleului de prevenție secundară și reabilitare cardiacă al Asociației Europene de Cardiologie Preventivă. Ce planuri are pentru pacienții români

spot_img

Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a fost ales membru al Nucleului de prevenție secundară și reabilitare cardiacă al Asociației Europene de Cardiologie Preventivă – parte a European Society of Cardiology. 

Medicul a avut nenumărate acțiuni în vederea promovării prevenției. Acesta a menționat că acum, făcând parte din acest Nucleu, își dorește să optimizeze programele de management ale pacienților după un eveniment cardiovascular acut.

„Probabil că sunteți familiarizați cu o mare parte din acțiunile pe care le-am întreprins deja pentru promovarea prevenției secundare.


Dorința mea este ca pe viitor, în calitate de membru al acestui Nucleu, să generez si mai multa tracțiune pentru optimizarea programelor de management ale pacienților după un eveniment cardiovascular acut.

Scopul final e să introducem în România programe comprehensive și rambursate pentru aceștia, astfel încât această categorie de pacienți să poată întreprinde toate măsurile pentru a evita un nou astfel de eveniment și să se poată bucura de o calitate superioară a vieții, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic.

Vreau ca societatea noastră să înțeleagă cât mai bine importanța prevenției, atât a celei primare, dar mai ales a celei secundare, pentru a o putea aplica”, a explicat medicul cardiolog, Ștefan Busnatu.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri