AcasăRECOMANDATEMedalie de aur pentru slătineanca Andreea Jifcu, alături de echipa feminină de...

Medalie de aur pentru slătineanca Andreea Jifcu, alături de echipa feminină de tenis de masă U15, al europenele de la Belgrad

spot_img

Seară magică la Belgrad pentru naționala feminină U15. Junioarele II sunt campioane europene. Slătineanca Andreea Jifcu se numără printre componentele lotului României.

- Publicitate -

Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roșu, Cristina Sîngeorzan, Andreea Jifcu și antrenorii Anamaria Sebe și Bogdan Albescu au strigat de bucurie după finala cu Polonia, scor 3-2, într-o sărbătoare începută lângă masa de joc!

„Suntem mândri de voi! Pentru constanța, pofta de performanță și dorința de a progresa de la meci la meci, pe măsură ce nivelul a crescut la Campionatul European de juniori. Finala s-a încheiat așa cum am visat cu toții pentru junioarele noastre: România – Polonia 3-2, cu puncte decisive aduse de sportivele zilei, Alesia Sferlea și Bianca Mei-Roșu!”, notează Federaţia Română de Tenis de Masă, pe pagina oficială.


Rezultate:

Alesia Sferlea – Natalia Bogdanowicz 1-3

Bianca Mei-Roșu – Zofia Sliwka 3-1


Alesia Sferlea/Bianca Mei-Roșu – Natalia Bogdanowicz/Zofia Sliwka 2-3

Bianca Mei-Roșu – Natalia Bogdanowicz 3-0

Alesia Sferlea – Zofia Sliwka 3-2

Slovenia, Ungaria și Slovacia, în grupă, și Spania, Ucraina și Germania, pe tabloul principal, sunt naționalele pe care România le-a dominat și de care a trecut la Belgrad.

Toate informațiile, rezultatele și programul de la Campionatul European de juniori, pe site-ul FRTM—> https://bit.ly/3NPqAI2

Meciurile pot fi urmărite aici—> https://bit.ly/3hL3fKH

CITEŞTE ŞI: INTERVIU | Deciziile NATO pentru Bosnia, pentru a-l împiedica pe Putin să arunce în aer Balcanii de Vest

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri