AcasăACTUALMecanic auto, reţinut după ce a vrut să vândă maşina unui client

Mecanic auto, reţinut după ce a vrut să vândă maşina unui client

spot_img

Un mecanic auto din Constanţa a fost reţinut după ce a refuzat să-i înapoieze autoturismul unui client, încercând să-l vândă în străinătate pe 20.000 de euro. În acelaşi dosar, a fost reţinut şi un complice al său, un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Un bărbat din Călăraşi şi-a dus autoturismul la service-ul unui mecanic din Constanţa, în speranța că după ce mașina va fi reparată acesta va putea pleca acasă cu ea. Însă lucrurile nu au stat așa.

CITEȘTE ȘI: O femeie a murit la spital, după ce a aşteptat mai multe ore la Urgenţe

Mecanicul în vârstă de 36 de ani şi complicele său în vârstă de 27 de ani au încheiat mai multe contracte de vânzare-cumpărare a autoturismului. De asemenea, cei doi au falsificat ştampilele mai multor primării, pentru a introduce autoturismul în circuitul lega, pentru a-l vinde ulterior în străinătate.

Poliţitii din Călăraşi au intrat însă pe fir şi au localizat maşina, în judeţul Constanţa. Vehiculul a fost ridicat şi restituit păgubitului.

Mecanicul în vârstă de 36 de ani şi complicele său, în vârstă de 27 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive.

Cei doi sunt cercetaţi pentru abuz de încredere, complicitate la abuz de încredere şi uz de fals.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri