AcasăLIFEMăsuțe de cafea, accesoriul care continuă povestea design-ului interior

Măsuțe de cafea, accesoriul care continuă povestea design-ului interior

spot_img

Amenajarea interioară și poveștile spuse prin fiecare alegere de design interior.

- Publicitate -

Fiecare accesoriu de design interior pe care îți dorești să îl incluzi trebuie să fie bine ales, de așa natură încât să se integreze perfect și să formeze un echilibru vizual demn de apreciere. În acest fel, de fiecare dată când vei păși în acel spațiu, vei fi mereu suprins de ambianța pe care ai reușit s-o creezi, doar prin intermediul unor simple decizii. Atunci când vine vorba despre aceste măsuțe de cafea, care sunt un element de nelipsit, trebuie să te raportezi anumitor criterii, despre care vom discuta în cele ce urmează. Te întrebi care sunt?

  1. Spațiul în care vrei să incluzi măsuța de cafea

Aceste măsuțe de cafea pot fi incluse cu ușurință atât în propria ta locuință, cât și în locul în care îți desfășori activitatea de muncă. Pentru business-ul tău poți opta pentru măsuța de cafea amenajată cu alb sau gold și marmură, fiind potrivită pentru a transmite eleganță și rafinament. Nu este o opțiune ce trebuie exclusă nici pentru locuința ta, însă dacă stai să te gândești și să privești atent variantele pe care le ai, vei vedea că măsuța de cafea realizată din MDF furniruit și oțel vopsit este o opțiune mult mai potrivită locuinței tale. Oscilând între stilul industrial și modern, culoarea stejarului auriu sau chiar și negru îți vor reda acel echilibru vizual mult dorit.


  1. Mesajul pe care vrei să îl transmiți

Fiecare accesoriu pe care îl alegi pentru amenajarea interioară poate transmite cu ușurință un mesaj, iar acesta este al doilea criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când iei aceste decizii importante. Deși poate o să ți se pară ciudat, adevărul este că fiecare alegere pe care o faci cu privire la design-ul tău interior este importantă. Prin design-ul interior reușești să transmiți tot ce este de transmis, iar mai mult de atât, HomeWish îți oferă posibilitatea de a alege acele elemente care să te reprezinte, în care să te regăsești perfect. Dacă vrei să transmiți eleganță și rafinament, atunci fără doar și poate te poți orienta către măsuțele de cafea realizate din marmură.

Având un aspect impecabil și armonios, aceste accesorii de design interior te vor ajuta mereu să impresionezi și să dai dovadă de seriozitate și de implicare. Așa cum ți-am mai povestit, poate fi o opțiune pe care trebuie să o iei în considerare pentru business-ul tău, pentru ca fiecare client care așteaptă curios în sala de așteptare să te întâlnească, să își facă deja o primă impresie despre tine și despre serviciile tale. La fel de bine, aceste măsuțe de cafea din MDF sau din sticlă sunt acele variante pe care le poți lua în considerare pentru locuința ta, transmițând nota de relaxare și de confort pe care o cauți de fiecare dată când ajungi acasă, după o zi aglomerată. Unele dintre măsuțele de cafea oferite de HomeWish pot avea chiar și un cadru din oțel vopsit negru, ceea ce le face să contureze atât de bine stilul modern pe care reușești să îl integrezi în locuința ta.

Și astfel, te vei simți mulțumit în fiecare secundă de design-ul interior format, pentru că ambianța redată este una fără competiție, iar povestea spusă de amenajarea interioară poate continua.


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri