AcasăADMINISTRAŢIEMarius Oprescu, pe şantierul Drumului Expres: Infrastructura rutieră bine pusă la punct...

Marius Oprescu, pe şantierul Drumului Expres: Infrastructura rutieră bine pusă la punct este unul dintre criteriile importante pe care un investitor de top le ia în calcul

spot_img

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a fost prezent luni la începerea recepţiei sectorului din Drumul Expres Craiova-Piteşti, care ocoleşte oraşul Balş.

- Publicitate -

Liderul social-democrat a vorbit despre importanţa investiţiei pentru comunităţile situate de-a lungul Drumului Expres Craiova-Piteşti. El a adăugat că infrastructura rutieră este principalul criteriu luat în seamă de investitori.

„Ne-am bucurat, astăzi, de vizita vicepremierului social democrat, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, care a anunțat că se va putea circula pe Centura de ocolire a Balșului, începând cu 21 aprilie, iar pe cea a  Slatinei, la începutul lunii iunie. O veste importantă pentru șoferii care tranzitează județul nostru și care traversează cu dificultate Balșul, la ore de vârf. Drumul expres este posibil, astăzi, ca urmare a unor eforturi susținute dintre autoritățile locale, județene și centrale.


PSD a avut întotdeauna responsabilitatea finanțării acestui proiect de anvergură, care dincolo de fluidizarea traficului pe o rută foarte aglomerată, înseamnă și oportunități economice însemnate pentru județul nostru. Știm foarte bine, că infrastructura rutieră bine pusă la punct este unul dintre criteriile importante pe care un investitor de top le ia în calcul, atunci când alege să-și desfășoare activitatea într-un județ sau altul”, a declarat Marius Oprescu.

La vizita de lucru, care anunță începerea procedurilor de recepție la Lotul 1 al Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti , au participat vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, și primarul municipiului Slatina, Emil Moț, și primarul orașului Balș, Cătălin Rotea.

CITEŞTE ŞI: Primarul Balşului: Suntem între doi poli industriali importanţi, Slatina şi Craiova, şi cred că vom deveni foarte atractivi pentru investitori


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri