AcasăADMINISTRAŢIEMarius Oprescu (CJ Olt) speră ca procedurile pentru aprobarea proiectelor PNRR să...

Marius Oprescu (CJ Olt) speră ca procedurile pentru aprobarea proiectelor PNRR să fie cât mai scurte

spot_img

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Marius Oprescu, şi-a exprimat speranţa că proiectele depuse pentru obţinerea de finanţare prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă vor avea un parcurs birocratic cât mai scurt.

- Publicitate -

Marius Oprescu a declarat, luni, că termenul până la care autorităţile trebuie să semneze inclusiv contractele de execuţie, până la sfârşitul anului viitor.

„Sperăm să fie operabil. În ceea ce ne priveşte, am depus nişte proiecte pe creşterea eficienţei energetice a clădirilor. Sunt cinci proiecte, dar până în momentul de faţă lucrurile nu s-au mişcat. Le-am depus, s-a închis sesiunea şi nimic. Termenul este foarte strâns. Acolo sunt doi indicatori importanţi. Până la finalul anului 2023, trebuie să ai contractul de execuţie semnat.


Asta înseamnă că cei de la Fondurile Europene trebuie să ne dea răspunsul pe cele cinci proiecte, dacă ele sunt eligibile, iar noi să le scoatem pe toate la licitaţie şi să finalizăm, cu tot cu contestaţii, şi să semnăm contractul, până la finalul anului viitor. Termenul e unul destul de strâns, dacă nu ne dau răspunsul foarte rapid”, a declarat Marius Oprescu.

CITEŞTE ŞI: INTERVIU | Anca Tudor, director Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova: „Am realizat, în timpul pandemiei, că este extrem de important să înființăm o Secție de Terapie Intensivă. Este foarte greu, dar trebuie să începem de undeva”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri