AcasăRECOMANDATEMarius Geantă, preşedinte şi co-fondator Centrul pentru Inovare în Medicină, la emisiunea...

Marius Geantă, preşedinte şi co-fondator Centrul pentru Inovare în Medicină, la emisiunea „Reporter 24”

spot_img

Marius Geantă, preşedinte şi co-fondator Centrul pentru Inovare în Medicină, este invitatul jurnalistului Ionuţ Jifcu, la emisiunea „Reporter 24”, ce va fi difuzată în această seară la postul local Olt Tv.

Este vorba despre o ediţie specială a emisiunii, parte a unui proiect derulat de Reporter 24, în cadrul parteneriatului SCIENCE +.

În calitate de expert, Marius Geantă va vorbi despre similarităţile în ceea ce priveşte dezinfomarea, în perioada COVID şi în ceea ce priveşte războiul din Ucraina.

Emisiunea va fi postată, concomitent, şi pe site-ul Reporter24.INFO.

Prin proiectul SCIENCE+, derulat de Free Press For Eastern Europe, se urmăreşte facilitarea creării unei rețele unice pentru a împărtăși cele mai bune practici jurnalism în domeniul sănătății și jurnalismului științific, în șase țări din Europa Centrală și de Est: Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și România.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 6 iunie | Invitat – managerul Spitalului Slatina, Angela Nicolae

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri