AcasăACTUALMarea Britanie anunță noi sancțiuni asupra aviației ruse

Marea Britanie anunță noi sancțiuni asupra aviației ruse

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Marea Britanie a anunțat miercuri noi sancțiuni pentru aviația rusă. Aeronave rusești ar putea fi reținute și se vor interzice exporturile de mărfuri legate de domeniile aviatic sau spațial în Rusia.

Marea Britanie își va întări interdicția asupra aeronavelor rusești. Zborul sau aterizarea în țară a acestor avioane vor reprezenta infracțiuni penale, scrie Antena3.

Interdicția include orice aeronavele deținute, operate sau închiriate de oricine are legătură cu Rusia sau cu persoane și entități desemnate și va include puterea de a reține avioanele, a declarat Ministerul de Externe într-un comunicat.

”Interzicerea avioanelor sub pavilion rusesc din Marea Britanie și transformarea în infracțiune a pilotajului lor va provoca mai multă durere economică Rusiei și celor apropiați de Kremlin”, a declarat ministrul de externe Liz Truss, scrie Reuters.

Biroul de Externe a declarat că va emite o nouă legislație miercuri pentru implementarea măsurilor, care includ, de asemenea, o putere de a scoate din registrul aeronavelor britanice orice aeronave aparținând persoanelor și entităților ruse sancționate.
Noile măsuri ar preveni, de asemenea, exporturile legate de domeniile aviației și spațiale, inclusiv asigurarea și reasigurarea.

Aceasta va însemna că acoperirea este retrasă pentru polițele existente, iar asigurătorii și reasiguratorii din Marea Britanie nu vor putea plăti daune pentru polițele existente în aceste sectoare, se arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI: Presa rusă scrie că preşedintele Volodimir Zelenski ar fi la Braşov, în România, şi nu la Kiev

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri