AcasăACTUALMarcel Ciolacu, despre preluarea funcției de ministrul al Apărării: „Categoric, da. Este...

Marcel Ciolacu, despre preluarea funcției de ministrul al Apărării: „Categoric, da. Este o mândrie”

spot_img

La începutul săptămânii viitoare ar putea avea loc întâlnirea liderilor coaliției, a anunțat vineri seara liderul PSD Marcel Ciolacu și ulterior Consiliu Politic Naţional al PSD care să desemneze propunerea pentru Ministerul Apărării.

Ciolacu a spus că a avut o discuție telefonică cu premierul Nicolae Ciucă și că este posibilă o întâlnire a președinților partidelor din coaliția de guvernare, urmată de o ședință de coaliție și ulterior un Consiliu Politic Naţional al PSD care să desemneze propunerea pentru Ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, scrie Mediafax.

În context, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă ar accepa postul de ministru al Apărării și a răspuns „Categoric, da”. Pentru că este o „mare mândrie să fii ministru al Apărării”.

CITEȘTE ȘI: Realizarea celor patru căsuțe din proiectul „Craiova feerică” a costat 210.000 de lei. Cum se stabilesc tematicile acestor evenimente

„În acest moment cred că trebuie să decid care sunt priorităţile PSD şi unde m-au împins colegii mei. Momentan sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele PSD. Nu cred că este momentul în care eu să iau o decizie să fiu ministru. Eu am spus că pentru orice om este o onoare”, a spus Ciolacu.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri