AcasăACTUALMarcel Ciolacu, despre posibilitatea alegerilor anticipate: „Dacă Iohannis nu respectă rotaţia premierului,...

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea alegerilor anticipate: „Dacă Iohannis nu respectă rotaţia premierului, ajungem și acolo”

spot_img

România ar putea ajunge la alegeri anticipate, dacă preşedintele Klaus Iohannis nu respectă rotaţia şi nu va pune premierul de la PSD, dorit de partid, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3 CNN.

Alegeri anticipate vor fi doar dacă nu funcționează coaliția, declară Marcel Ciolacu.

„Dacă PSD îşi desemnează premierul, în baza acordului de rotaţie şi preşedintele Klaus Iohannis nu e de acord cu persoana şi desemnează alt premier PSD, se intră în instabilitate politică. Dar, nu cred că Iohannis nu va pune premier PSD. Alegerile anticipate cred că vor fi doar în cazul în care această coaliţie nu va mai funcţiona. Eu nu mai văd altă construcţie politică care să ducă la o stabilitate politică necesară într-o asemenea perioadă. Eu cred că suntem nişte oameni politici serioşi, care ne vom respecta cuvântul dat şi rotaţia va avea loc în luna mai. Preşedintele României are atribuţiile de a desemna prim-ministrul, dar, în momentul în care există un acord public, de altfel, pe care sunt ferm convins că îl ştie şi preşedintele României, că în luna mai se va face această rotaţie, nu cred că de această dată nu va desemna persoana pe care o va hotărî Partidul Social-Democrat”, a declarat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Paul Stănescu(PSD): „Liberalizarea pieţei de energie a fost un mare eşec”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri