AcasăLIFEManifestarea Expo Flora revine la Slatina. Când şi unde se desfăşoară

Manifestarea Expo Flora revine la Slatina. Când şi unde se desfăşoară

spot_img

Evenimentul dedicat comercianţilor de flori şi produse de artizanat Expo Flora revine la Slatina, după cei doi ani în care nu s-a desfăşurat din cauza restricţiilor COVID. Anul acesta, târgul se desfăşoară în perioada 20-22 mai.

- Publicitate -

Este ediţia cu numărul 26 a manifestării care a intrat în tradiţie, la Slatina. Pentru prima dată, evenimentul se desfăşoară pe Aleea Eroilor, din proximitatea Parcului Tineretului, în weekendul 20-22 mai.

Pe lângă florile din toate speciile ce vor fi expuse spre vânzare, cei care vin la Expo Flora pot găsi şi răsaduri, bulbi, articole de ceramică, articole de grădinărit, obiecte de artizanat, produse hand-made și multe alte produse.


Ultima ediţie a Expo Flora s-a desfăşurat în anul 2019, pe Esplanada din centrul municipiului.

CITEŞTE ŞI: Din colecţiile Muzeului Judeţean Olt: Colierul din dinți de cal descoperit la Enoșești-Acidava

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri