AcasăACTUALMai multe paturi pentru Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgu...

Mai multe paturi pentru Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgu Jiu: „Menționăm că instalația electrică a fost schimbată în totalitate”

spot_img

Capacitatea de internare în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost mărită, începând de astăzi, la 75 de paturi, potrivit unui comunicat al unităţii medicale.

Astfel, arată sursa citată, Secția Boli Infecțioase a fost suplimentată cu încă 25 de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Dintre acestea, opt paturi sunt prevăzute cu priză de oxigen, iar restul de 17 vor fi deservite de surse de oxigen portabile.

În prezent, la Boli Infecțioase sunt internați 50 de pacienți.

Pentru asigurarea asistenței medicale pentru pacienții care vor fi internați aici, pe secția a cărei capacitate a fost mărită, a fost delegat personal de specialitate.

Reprezentanţii spitalului anunţă că instalaţia electrică a fost schimbătă, pe această secţie.

„Menționăm că instalația electrică a fost schimbată în totalitate, iar Secția are autorizație de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj”, transmite Spitalul Târgu Jiu.

CITEŞTE ŞI: MEHEDINȚI: Drobeta-Turnu Severin intră în carantină. Școlile vor avea activitate online, iar restaurantele și teatrele se închid

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri