AcasăPOLITICĂLudovic Orban recunoaște că a scăzut în sondaje a PNL. Pe cine...

Ludovic Orban recunoaște că a scăzut în sondaje a PNL. Pe cine acuză

spot_img

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că partidul este în scădere în sondaje și că oamenii sunt critici față de liberali, pentru că le reproșează că în loc să găsească soluții problemelor reale, au generat criză politic. Orban a spus cine sunt vinovații.

Orban a declarat, la Iași, că PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie, de 26 – 27%, scrie Mediafax.

„Din momentul apariției dezvăluirilor despre Florin Cîțu am încpeut să scădem, iar acum am scăzut și mai mult odată cu declanșarea crizei politice, în care noi suntem considerați principalul responsabil. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîțu, PNL. Noi suntem considerați principalii responsabili pentru criza politică. (…) Oamenii sunt foarte critici față de noi. Ne reproșează clar că în loc să ne ocupăm de guvernare, în loc să găsim soluții pentru marile probleme cu care se confruntă românii noi am declanșat o bătăie internă și acum am declanșat o criză politică”, a spus Orban.


Președintele PNL a mai spus că cine va fi ales președintele PNL în 25 septembrie va trebui să pună punct crizei, să refacă unitatea PNL, să refacă și coaliția și să investească un guvern „care să pună piciorul pe accelerație, care să facă performanță”.

CITEȘTE ȘI: Prefectul demis al județul Gorj revine la activitatea de arhitect. Ce spune Morega despre acțiunile derulate în mandatul de șase luni

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri