AcasăPOLITICĂLudovic Orban a anunțat că nu participă la ședința BPN convocată de...

Ludovic Orban a anunțat că nu participă la ședința BPN convocată de Florin Cîțu. „Fac apel către toți colegii mei să înțeleagă gravitatea momentului”

spot_img

Președintele PNL, Ludovic Orban, a menționat, joi, că nu va participa la ședința BPN convocată de premierul Florin Cîțu. Acesta face un „apel apăsat” către premier și către miniștrii PNL „să înțeleagă gravitatea momentului”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu va participa la ședința Biroului Politic Național convocată de Florin Cîțu, după criza din Guvern, generată de demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion, scrie Mediafax.

„Astăzi (joi – n..r), fără să fiu informat, colegii mei au convocat ședința Biroului Politic Național al PNL. Am decis să nu particip la această ședință despre care nu am fost informat. Doresc să convoc Biroul Politic Național al PNL la care să participe toți colegii, doresc să am o discutie cu Florin Cîțu”, a spus Orban.

Orban a mai spus că astăzi este o situație „din care nu are nimeni de câștigat”, nici premierul Florin Cîțu, nici USR PLUS, nici o altă formațiune politică din coaliția de guvernare.

Președintele PNL face „un apel apăsat” în primul rând către premierul Florin Cîțu.

„Fac un apel apăsat în primul rând către premierul Cîțu, către toți colegii mei din PNL să înțeleagă gravitatea momentului. Guvernarea presupune maturitate, echilibru, dialog, respect față de partenerii de guvernare, dar în primul rând presupune responsabilitate față de cetățean. Nu putem, din motive conjucturale, să aruncăm în aer unitatea coaliției”, a mai declarat Orban.

Ludovic Orban a făcut apel și către cei din USR PLUS:

„Fac apel și către colegii din USR PLUS să înțeleagă că nu este o soluție să pună presiune asupra Guvernului din care fac parte și să spună chair că s-ar putea alia cu PSD”.

CITEȘTE ȘI: USRPLUS depune moţiune de cenzură împotriva premierului Cîţu, după demiterea ministrului Justiţiei

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri