AcasăACTUALLocuri de muncă. O importantă fabrică din Slatina face angajări

Locuri de muncă. O importantă fabrică din Slatina face angajări

spot_img

Fabrica TMK-Artrom din Slatina angajează mecanici, electricieni, sudori şi sculeri matriţeri.

- Publicitate -

Potrivit anunţului postat de companie, cerinţele sunt minimum 10 clase, calificare în ocupaţia cerută, disponibilitate pentru lucru în trei schimburi şi, bineînţeles, seriozitate.

Printre beneficii se numără tichete de masă, prime lunare, decontarea transportului în comun, prime de vacanţă, asigurare de sănătate.


Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de mail hr@tmk-artrom.eu sau la sediul fabricii din Slatina, strada Drăgăneşti, nr. 30. Mai multe detalii pot fi obţinute la numărul 0372.498.193.

Concursul va avea loc la sediul TMK-Artrom din Slatina, în data de 14 iulie, ora 10.00, şi va fi susţinut sub forma unui interviu.

CITEŞTE ŞI: Oltul, județul cu cele mai multe firme radiate. Care este situația la nivel național


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri