AcasăACTUALLimuzină de lux, în flăcări în "Cartierul Bogaţilor" din Capitală. Legătura cu...

Limuzină de lux, în flăcări în „Cartierul Bogaţilor” din Capitală. Legătura cu mafia imobiliară

spot_img

Un autoturism de lux, marca Mercedes, a luat foc luni dimineață, în Cartierul Francez, din București. Flăcările au fost urmate de o explozie, iar incendiul s-a extins și a afectat fațada blocului lângă care era parcată mașina.

Automobilul aparține lui Sorin Astratini, cunoscut ca investitor în zona imobiliară, dar și ca apropiat al lui Gheorghe Stelian, condamnat în prima instanță la 6 ani de închisoare în scandalul despăgubirilor ilegalel, obținute pe baza drepturilor litigioase, de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

CITEŞTE ŞI: Iaurt contaminat cu plastic, restras din magazinele Lidl

„Când am coborât afară, mașina ardea. Luase boc la bord. Ardea bordul. Da, noroc (nr. că s-a întors după șapcă fix când a luat foc mașina). Și când am văzut că arde la bord și zona de geam am zis «Bă, poate să sară în aer». (…)

Azi e luni, vineri a fost revizia generală. Eu vineri nu eram în țară, am venit abia sâmbătă în România. Vineri a fost șoferul meu cu ea la revizie, am plătit fiind în Elveția, a luat mașina acasă, sâmbătă m-a luat cu ea de la aeroport, am venit acasă. Ea de sâmbătă a stat până azi dimineață în fața blocului”, a declarat Sorin Astratini, pentru Cancan.

articolul complet, în PRESShub

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri