AcasăLIFEFILMELE ALINEI | Morbius - Misterul multiversului | Mergem în cinematograf?

FILMELE ALINEI | Morbius – Misterul multiversului | Mergem în cinematograf?

spot_img

Filmul „Morbius” a fost lansat în cinematograf pe 1 Aprilie 2022, după o perioadă de doi ani în care a fost amânat acest moment din cauza pandemiei.

- Publicitate -

Morbius este și numele personajului interpretat de Jared Leto, un doctor renumit, laureat al premiului Nobel. Pentru că suferă de o boală gravă de sânge care îi pune viața în pericol, medicul caută să-și găsească singur leacul în laborator. Tratamentul experimental pe care și-l administrează provoacă o reacție neașteptată, iar Morbius se transformă într-un vampir.

Dr. Michael Morbius apare prima dată în cărțile de benzi desenate publicate de Marvel Comics în anul 1971. Creat de Roy Thomas și Gil Kane, a fost conceput ca un anti-erou al lui Spider-Man.


În film sunt trasate mai multe indicii că Morbius trăiește în universul lui Spider-Man, dar nu este clar care dintre cei trei. De așteptat este ca în viitor să vedem o confruntare directă între cei doi și, posibil, alte personaje din universul Marvel.

VEZI ŞI: FILMELE ALINEI | The Batman – De ce a fost tăiată secvența lui Joker din film?

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri