AcasăLIFEDOLIU în lumea culturală din Slatina. A murit actorul şi regizorul Ioan...

DOLIU în lumea culturală din Slatina. A murit actorul şi regizorul Ioan Nicu Popa

spot_img

A murit, la vârsta de doar 64 de ani, artistul Nicu Ioan Popa. Acesta s-a stins din viaţă sâmbătă, în urma unui infarct miocardic, scrie publicaţia Gazeta Nouă.

- Publicitate -

Interpretul de umor, actorul şi regizorul slătinean, Nicu Ioan Popa, s-a stins din viaţă în urma unui infarct miocardic. Artistul slătinean intrase pe scenă, în urmă cu doar două zile, şi nimic nu prevestea că va fi ultima piesă jucată. Acesta a trecut în nefiinţă fulgerător, în urma unui infarct miocardic.

Nicu Ioan Popa este cel care a lansat mai mulţi tineri în teatru, fiind mentor pentru zeci de pasionaţi de actorie.


„Datorită Dumneavoastră am ajuns actor și regizor. Mentorul și cel căruia îi datorez tot succesul meu în arta spectacolului. Să vă odihnească Bunul Dumnezeu, și să ne călăuziți pașii în teatru, ca și până acum, că mult ați mai iubit Teatrul! Dumnezeu să vă odihnească în pace, Maestre!”, este mesajul actorului slătinean, Remus Iordache.

„Am avut onoarea de a juca pe scena alături de un maestru, de un om dedicat artei, un actor pentru care rolurile s-au terminat aici, dar pentru care au început undeva într-o alta parte necunoscută nouă. Vom urca pe scena alături de dumneavoastră în continuare, purtandu-vă în suflet”, transmite şi Elena Cujbă, printre sutele de mesaje de condoleanţe.

CITEŞTE ŞI: Istorii uitate: Cafenele din Slatina de altădată (FOTO)


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri