Connect with us

LIFE

Dinți mai albi – cum îi obții?

Publicat

în

Cine nu își dorește dinți mai albi și un zâmbet fermecător? Odată cu această această nevoie a românilor de a avea dinți cât mai albi, au apărut pe piață și tot felul de produse care promit să îți ofere zâmbetul mult dorit, în cel mai scurt timp.

Din păcate, multe dintre aceste produse sunt înșelătoare și îți oferă un zâmbet plin de strălucire pentru o perioadă scurtă de timp, în cel mai bun caz.


De cele mai multe ori, însă, nu au efectul dorit sau chiar ajung să îți afecteze suprafața dinților. Dacă vrei dinți mai albi, este recomandat să începi cu o vizită la cabinetul stomatologic, iar noi îți vom oferi cele mai eficiente tehnici de albire dentară, nedureroase, non-invazive și în condiții de siguranță maximă.

Albirea dentară la cabinet sau la domiciliu?

Albirea dentară la cabinet implică folosirea unui gel de albire și a unei lampe laser specială. Durata unei ședințe de albire este de 15 minute și se recomandă minim 3-4 ședințe pentru rezultate imediate. Albirea dentară la cabinet este recomandată în situațiile în care îți dorești un zâmbet strălucitor în cel mai scurt timp – poți face cele 3-4 ședințe chiar și în aceeași zi.


În cazul albirii dinților la domiciliu, rezultatele se văd după o anumită perioadă de timp. Se realizează gutiere speciale, personalizate pe dantura pacientului, și se aplică un gel de albire (mai puțin concentrat decât cel aplicat în cabinet). Aceste gutiere trebuie să fie purtate timp de 4-6 ore pentru a produce rezultate. De multe ori, se recomandă câteva ședințe de albire la cabinet și continuarea tratamentului acasă, cu ajutorul acestor gutiere, pentru a prelungi efectul procedurii (în mod normal, durează între 6 luni și un an efectul albirii dentare profesionale). După ședințele de albire a dinților, vei primi și câteva recomandări, cum ar fi să eviți fumatul și consumul de alimente sau băuturi colorate și să ai o igienă orală riguroasă.

Dacă ar fi să vorbim și de preț albire dentară, putem spune că el este unul accesibil, raportat la durata efectului. Vei cheltui mult mai mulți bani dacă optezi pentru produsele din comerț, care nu sunt recomandate de medicul stomatolog și nici nu îți aduc rezultatele mult dorite.

Există și români care se confruntă cu multe probleme dentare și care totuși vizează la dinți mai albi și un zâmbet estetic. În cazul lor, tratamentul este unul de lungă durată, iar mai întâi de toate, trebuie rezolvate problemele dentare. Abia apoi putem vorbi despre albirea dinților. Există situații în care singura soluție de a avea dinți mai albi este aplicarea unei proteze dentare, mai ales atunci când există mulți dinți care nu mai pot fi salvați. Proteza dentară este ultima soluție a persoanelor care au amânat tratamentele dentare și au ajuns în situația în care dinții au căzut sau s-au deteriorat atât de tare încât trebuie extrași de urgență. Există multe tipuri de proteze dentare, iar echipa noastră te va ajuta să alegi cea mai bună variantă în funcție de necesități, dar și de buget pentru că vorbim de un preț proteză dentară clasică și de un alt preț în cazul unei proteze dentare de tip Fast&Fixed. Întreabă-ne care este cea mai bună soluție pentru dantura ta!

Print Friendly, PDF & Email

LIFE

Moment de tandrețe între doi tineri surprins de maşina Google Maps

Publicat

în

Google Maps a surprins într-un moment intim doi tineri din Constanța.

Mai exact, pe strada Amurgului din cartierul KM 4-5, cei de la Google Maps au surprins doi tineri ce se sărutau cu foc, în mașină, potrivit oradesibiu.ro.

Conform informaţiilor furnizate de Google, imaginile sunt din 2014. Chiar dacă tinerii au încercat să găsească o zonă liniştită pentru momentul lor intim, iată însă că au avut la rândul lor parte de o surpiză neaşteptată.


CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un bărbat a cerut-o de nevastă pe femeia care îl atacase cu un topor

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

LIFE

Colin Powell, idilă cu europarlamentarul român Corina Creţu. Mailuri dezvăluite de hackerul Gucifer

Publicat

în

Colin Powell, primul afro-american ajuns secretar de stat al SUA şi şef al Statului Major, a căzut victimă, în 2013 hackerului român Guccifer, care i-a făcut publică corespondența electronic cu eurodeputata Corina Crețu. Colin Powell a murit luni, 18 octombrie, la vârsta de 84 de ani, din cauza unor complicaţii provocate de COVID-19.

“Un trădător al patriei”, a scris hackerul Guccifer în 2013 pe pe wallul lui Powell pe Facebook, ataşând un link spre un drive Google cu e-mailuri primite de Powell de la Corina Creţu în perioada 2010-2011, prin contul său pe AOL, potrivit ziare.com.

„Te-am iubit atât de mult, atât de mulți ani. Ai fost cea mai mare iubire a vieții mele“, a fost unul dintre mesajele adresate lui Powell. Creţu îi scria, în 2010, în Ajunul Crăciunului, fostului secretar de stat american:


„Nu aş fi crezut că, la 43 de ani, pot plânge după un bărbat mai mult decât în adolescenţă“. Potrivit schimbului de e-mailuri, Corina Creţu părea în continuare îndrăgostită de Powell şi în 2011, când îi scria acestuia: „Nimeni nu-mi spune să merg la culcare. Vreau să te văd. Atât, nimic mai mult“.

În ajun de Ziua Îndrăgostiților, în 2011, tot Corina Crețu îi scrie: “Beau un pahar de vin cu mine, așa cum obișnuiai să-mi zici (…). Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere? Până la ce punct vrei să mă vezi distrusă complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu ești drept”, îi scrie europarlamentarul.

Fostul secretar de stat a afirmat că nu şi-a înşelat soţia, dar a recunoscut, însă, că e-mail-urile sunt reale. „A fost o prietenie care a devenit foarte personală, pe e-mail. Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, de la reuniuni de familie, de la sedințe oficiale de lucru, de la căsătorie și niște poze în costum de baie… Niciodată nimic nepotrivit“, a spus Powel.


Oficialul american i-a cerut, totuși, Corinei Crețu să șteargă din contul de email mesajele care dau de înțeles că cei doi au împărtășit mai mult decât o prietenie.

Powell a declarat că a cunoscut-o pe Corina Crețu în timp ce era secretar de Stat al fostului preşedinte George W. Bush, iar ea era purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu, subliniind că s-au întâlnit personal “o dată sau de două ori”.

Powell mai declara în 2013 că e-mailurile “de natură foarte personală” cu Creţu au “încetat acum câţiva ani”. “Nu a existat nicio relaţie atunci şi nu există niciuna acum”, a subliniat Powell, adăugând că a păstrat legătura cu ea şi au continuat să fie “prieteni”. “Mă bucur că ea are o carieră de succes. Mă bucur că s-a căsătorit şi este fericită”, a mai spus Powell, citat de site-ului The Smoking Gun.com, care l-a întrebat la acea vreme despre corespondența dintre cei doi.

În calitate de general cu patru stele, Colin Powell a fost şeful Statului Major interarme în mandatul lui George H.W. Bush în timpul războiului din Golf din 1991, în urma căruia forţele conduse de SUA au alungat trupele irakiene din Kuweitul vecin.

Powell, un republican moderat şi pragmatic, a ocupat ulterior funcţia de secretar de stat în timpul preşedintelui George W. Bush.

Avocat al războiului din Irak, Powell a susţinut pe 5 februarie 2003, în faţa Consiliului de Securitate al ONU, o lungă alocuţiune privind armele de distrugere în masă deţinute de Irak, argumente care au fost folosite la justificarea invadării ţării.

Născut pe 5 aprilie 1937 în Harlem, Colin Powell a crescut la New York, unde a studiat geologia.

Powell şi-a început cariera militară în 1958. Mai întâi detaşat în Germania, el a fost apoi trimis în Vietnam în calitate de consilier militar al lui John F. Kennedy.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un bărbat a cerut-o de nevastă pe femeia care îl atacase cu un topor

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

LIFE

Motivul pentru care un bărbat a cerut-o de nevastă pe femeia care îl atacase cu un topor

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Rusia, a cerut-o de soţie pe femeia care l-a atacat cu un topor în casă. Inedita cerere în căsătorie a avut loc chiar în sala de judecată în care avea procesul pentru fapta comisă. Procuratura din Tomsk spune că femeia în vârstă de 67 de ani şi iubitul ei se certau constant din cauză că bărbatul „refuza să facă curat în apartament”.

„În timpul procesului, bărbatul a cerut-o de soţie pe acuzată şi s-au căsătorit. Din calitatea de soţ al acuzatei, el a cerut tribunalului să nu o condamne la închisoare”, a anunţat procurorul general al regiunii Tomsk, din care sunt cei doi.

„Femeia l-a atacat pe la spate pe bărbat în timp ce acesta se uita la televizor, lovindu-l de mai multe ori cu un topor în cap, coaste şi gât”, se arată în comunicatul procuraturii din Tomsk, prezentat de The Moscow Times, citat de adevărul.ro.


La momentul incidentului, bărbatul a încercat să-i convingă pe medicii şi pe poliţiştii care au ajuns la faţa locului că s-a rănit după ce a căzut accidental.

Tribunalul regional din Tomsk a declarat-o pe femeie vinovată de vătămare corporală deosebit de gravă, însă din cauza căsătoriei neaşteptate a celor doi, nu a putut decât să o condamne la trei ani de închisoare cu suspendare, fapta sa fiind pedepsită în Rusia cu 10 ani de închisoare.

Procurorii au mai precizat că sentinţa nu a intrat încă în vigoare, iar cei doi pot să depună încă apel.


CITEȘTE ȘI: Noul Superman va fi bisexual, anunţă creatorii benzii desenate

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.