AcasăLIFEDe ce să alegi munca într-un studio de videochat decât să lucrezi...

De ce să alegi munca într-un studio de videochat decât să lucrezi pe cont propriu?

spot_img

În prezent există atât de multe platforme de videochat unde te poți înscrie și singură, încât, dacă ai în plan să devii model de videochat, cu siguranță și tu ți-ai pus întrebarea care este diferența dintre: munca în cadrul unui studio și lucrul pe cont propriu. De aceea, în acest articol, îți vom prezenta pe larg cele mai importante motive pentru care, în această industrie, este mult mai bine să te angajezi decât să devii freelancer.

Ce avantaje ai dacă te angajezi la un studio de videochat?

- Publicitate -

#1 Muncești legal

Un job videochat în cadrul unui studio îți oferă posibilitatea de a munci cinstit și a da uitări grijile pentru plata taxelor și asigurărilor deoarece studioul de videochat preia toate aceste responsabilități ale tale, Pe de altă parte, dacă lucrezi ca freelancer, de acasă, folosind o platformă de videochat, trebuie să treci prin complicatul proces de declarare a veniturilor și calculare a impozitelor pe care le ai de plătit și de asemenea, nici nu beneficiezi de asigurare medicală și nu acumulezi experiență în mod oficial, iar dezavantajele pot continua.


#2 Nu ai grija imaginii tale

În calitate de model de videochat, imaginea ta este extrem de importantă. De aceea trebuie să faci sport, să mănânci sănătos și să te odihnești suficient. Dar modelele de videochat care lucrează în cadrul studiourilor de videochat nu trebuie să-și mai facă griji și pentru coafură sau machiaj deoarece majoritatea studiourilor mari din România au echipe dedicate de specialiști în beauty care le ajută pe modele să arate perfect ori de câte ori trebuie să se prezinte în fața camerelor de luat vederi.

#3 Beneficiezi de fotoshootinguri profesionale


Cum te promovezi ca model de videochat? Prin fotografii și videoclipuri ca oricare alt influencer de pe rețelele sociale. La urma urmei și platformele de videochat sunt niște platforme sociale, numai că cei care le folosesc se așteaptă de la tine să postezi un anume tip de conținut. De exemplu, pe Facebook, majoritatea utilizatorilor se așteaptă să vadă de la ceilalți fotografii candide, cu familia și prietenii, pe Instagram imagini cât mai glamour, pe LinkedIn, fotografii legate de profesie și domeniul de activitate, iar pe platformele de videochat, fotografii și videoclipuri cât mai atrăgătoare, în care calitățile fizice ale protagonistelor sunt puse în evidență cât mai bine. Este dificil să creezi de una singură astfel de conținut. De aceea, cele mai multe studiouri, ca să ofere angajatelor lor o imagine cât mai profesională în mediul online, le oferă fotoshootinguri de calitate, în mod gratuit.

#4 Nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu decorul

Cele mai multe studiouri de videochat din România au mai multe camere, decorate în cel mai atractiv mod cu putință, de unde modelele lor pot comunica în voie cu clienții lor. Există chiar și studiouri de videochat care au amenajate camere special amenajate pentru realitatea virtuală, unde membrii platformelor de videochat pot alege după bunul plac decorul în care să le privească pe modelele lor preferate. Astfel, dacă lucrezi în cadrul unui studio de videochat, nu trebuie niciodată să-ți faci griji pentru decorul camerei din care lucrezi sau dacă ai aranjat totul în jurul tău, sau clienții văd pe ecran fragmente din viața ta personală, așa cum există pericolul când lucrezi de acasă.

#5 Ai parte de aparatură profesională

Membrii platformelor de videochat plătesc sume exorbitante pentru a vorbi cu modele din întreaga lume, De aceea, se și așteaptă să primească cea mai bună calitate când vine vorba de imagine și sunet. O astfel de imagine și un sunet clar însă, sunt greu de obținut fără aparatură specială, care costă o mică avere, mai ales pentru un model începător. Și chiar dacă ai avea un buget suficient pentru a investi în astfel de aparatură, de ce să cumperi atât de multe dispozitive și aparate de care în alte condiții nu ai nevoie dacă în cadrul unui studio de videochat te poți folosi de ele în mod gratuit, ca parte a pachetului de beneficii pe care ți le oferă un job în acest domeniu.

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri