Connect with us

LIFE

Cereri în căsătorie în public

Publicat

în

Cererile în căsătorie în public sunt destinate cuplurilor extroveritite, cu multă încredere în ele însele și în relația lor. Sunt cupluri care au mulți prieteni, care nu se feresc să se expună în Social Media. Din punct de vedere istoric, această este modalitatea de cerere în căsătorie tradițională. Cu secole în urmă, peste 95% dintre cereri se făceau în public, de față cu părinții fetei, care deja acceptaseră oferta.

Astăzi însă, cererea în căsătorie în public are o cu totul altă valență. Să îi ceri mâna sub privirile a zeci de perechi de ochi este o probă de curaj. Trebuie să îți cunoști foarte bine aleasa pentru a intui reacția ei și să ai mare încredere în ea. Un refuz va fi cu atât mai dureros dacă ai spectatori.

Astfel, trebuie să mergi la sigur. Să știi că toate planurile și pregătirile tale vor fi încununate cu un „DA”.

1. Cerere la nuntă

Cererile în căsătorie la nunțile prietenilor sunt un trand. Social Media abundă de videoclipuri în care mireasa, păcălește audiența și în loc să arunce bucheul la întâmplare, se îndreaptă către viitoarea mireasă. Imediat, o urmează viitorul ginere care se așează în genunchi și o cere.

O idee creativă, care sigur stârneșe multe emoții, aplauze și lacrimi. Dacă planul tău nu a lăsat nicio urmă de bănuială în urmă, iar iubita ta ador genul acesta de cerere- iata rețeta perfectă de a începe o nouă etapă în viața voastră de cuplu.

2. Puzzle în familie

Urmând forma tradițională  a cererii în căsătorie, poți aduna la aceeași masă familiile voastre. Poate fi o sărbătoare sau o zi obișnuită de vineri seara. Dacă voi și rudele voastre iubiți jocurile de societete, ai găsit modalitatea perfectă de a o cere. Fă un puzzle cu mesaj special pe comandă la PePuzzle.ro și începeți să îl asamblați.

Cel mai bine este să anunți câțiva membri ai familiei pentru a îți putea fi complici. Îi poți înarma cu baloane, flori , confeti sau orice altă unealtă de petrecere. Mai mult, trebuie să fii atent cum distribui piesele, astfel încât cele cu mesajul să se afle în dreptul ei. Când puzzle-ul va fi gata, aleasa ta va trăi o bucurie și o surpriză inimaginalbile, la fel și familiie voastre.

Deși necesită multă organizare este o metodă unică și specială atunci cand vorbim despre cereri in casatorie, la care nimeni nu s-ar aștepta.

3. În excursie, printre străini

Dacă sunteți extrovertiți, încrezători, plimbăreți și vă place să întoarceți toate privirile, iată modalitatea perfectă de cerere în căsătorie. Alege o destinație mult visată de iubita ta, pune-ți inelul de logodnă în bagaj și plecați.

Poți alege să îngenunchezi în fața ei în piața centrală a orașului, în timp ce ea contempla împrejurimile sau la un restaurant fancy din zonă. Veți fi singuri și în același timp însoțiți de zeci de oameni care vor participa la cerere în mod spontan, poate chiar aplaudând după marele „DA”.

4. Cu prietenii

Gașca vă e ca a doua familie. Ai cunoscut-o în această gașcă și relația voastră a crescut aici. Această modalitate de cerere în căsătorie seamănă cu cererea în familie, însă este total diferită dacă prietenii voștri au asistat la toate etapele relației voastre.

Adună-i pe toți, mergeți în locul vostru de hoinărit și regizează cererea de neuitat. Te poți folosi de planșe cu marea întrebare afișate de prietenii tăi, de un escape room, geocatching sau o simplă cerere, sub privirile lor emoționate.

Print Friendly, PDF & Email

LIFE

Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu internați la spital după ce au luat COVID-19

Publicat

în

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu o săptămână la Institutul „Matei Balş” după ce a fost confirmată cu COVID-19. De asemenea și Elena Merişoreanu şi fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, sunt internaţi la același spital, infectați cu COVID-19.

După ce s-a aflat public că are coronavirus, Viorica de la Clejani, a transmis de pe patul de spital că acum se simte bine şi îşi roagă fanii să meargă la spital încă de la primele simptome aşa cum a procedat şi ea.

”Dragii noştri prieteni, vă mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi! Sunt bine, am o formă uşoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ioniţă şi copiii noştri sunt sănătoşi! Ca orice om civilizat şi conştient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă şi parcursul este unul optimist. Vă rog şi pe voi să procedaţi la fel, să mergeţi cu toată încrederea şi să solicitaţi ajutor medical în timp util!”, a transmis Viorica de la Clejani, potrivit Adevărul.ro.


Cântăreaţa le-a mulţumit şi medicilor pentru îngrijirile medicale primite şi a mai spus că se simte din ce în ce mai bine şi speră să poată reveni curând la evenimente.

,,Ţin să mulţumesc medicilor de la Institutul Matei Balş care mă monitorizează, sunt profesionişti adevăraţi şi oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoşi şi voioşi la evenimente! Până atunci, să vă ţină Dumnezeu în paza Lui şi să vă dea sănătate şi o vacă bună cu lapte! Cu prietenie şi gând bun, aceeaşi Viorica de la Clejani”, se mai arată în mesajul artistei.

CITEȘTE ȘI: Copil în vârstă de o lună, mort în condiţii SUSPECTE, într-o comună din Dolj. Poliţiştii au deschis un dosar penal


 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

LIFE

Festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii” revine la Slatina, în weekendul 24-26 septembrie. Actorul Eugen Cristea, invitat de onoare

Publicat

în

Actorul Eugen Cristea este personalitatea din acest an a Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, care se desfăşoară în perioada 24-26 septembrie, la Slatina.

Festivalul a fost reluat în acest an, după ce în 2020 organizarea evenimentului a fost suspendată din cauza pandemiei de SARS-CoV2.

Totul va începe vineri, 24 septembrie, în Parcul Tineretului, cu Vama Oltenească (ora 11 şi ceva) şi primirea invitaţilor. Tot în această locaţie va fi inaugurat şi Târgul Meşteşugarilor (ora 13.13), Târgu „Bucătăria tradiţională românească”, dar şi Mustăria „La Căţaua Leşinată”.


Tot vineri este programată şi deschiderea „butoiului cu vin şi glume”, eveniment moderat de actorul Andrei Duban.

CITEŞTE ŞI: Primăria Slatina aşteaptă undă verde de la Guvern pentru construirea creşei de 110 locuri. Moţ: Sperăm ca, în două luni, să avem răspunsul

Evenimentul continuă cu călcarea strugurilor, atribuirea de funcţii şi (i)responsabilităţi, şi cu concursuri ad-hoc de glume şi epigrame.


În paralel, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” şi la Galeria „Artis” vor avea loc lansări de carte şi expoziţii de caricatură.

Tot vineri, este programată piesa de teatru „Toţi banii merg la Lola”, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” – ora 19.19.

Seara se încheie cu un concert al ansamblurilor invitate, în Parcul Tineretului.

Festivalul continuă sâmbătă şi duminică.

„În cadrul celei de-a XXVI-a ediții, care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie 2021, vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor. Pe lângă aceste activități, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de bucatele tradiționale oltenești, multe alte momente artistice și să întâmpinăm cu voie bună ansamblurile folclorice ce aparțin diferitelor etnii.

Menționăm faptul că pe întreaga perioadă de desfășurare a acestui eveniment se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului DARS CoV-2 (COVID19)”, transmite primarul Emil Moţ.

CITEŞTE ŞI: Posturile de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ din Olt, scoase la CONCURS. Când încep înscrierile şi care sunt condiţiile de participare

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

LIFE

A murit Petrică Cercel. Manelistul, diagonsticat cu COVID-19, era intubat la un spital din Capitală

Publicat

în

Manelistul Petrică Cercel s-a stins viață, joi. El era diagnosticat cu noul coronavirus, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2.


Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Sursa: spynews.ro

CITEŞTE ŞI: Un reputat profesor din Slatina a decedat


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.