AcasăLIFEAmenajări interioare în 2021. Ce sfaturi dau designerii din Suceava?

Amenajări interioare în 2021. Ce sfaturi dau designerii din Suceava?

spot_img
- Publicitate -

După un an 2020 foarte tumultos, în care oamenii au petrecut foarte mult timp în propria locuință, tot mai mulți dintre aceștia au decis că au nevoie de o reamenajare. În general, oamenii își doresc să aibă o locuință cât mai confortabilă și care să le poată îndeplini toate nevoile.

În acest caz, unul dintre elementele cele mai importante și care merită o schimbare este reprezentat de uși interior. Acestea trebuie să aibă o durată de viață mai mare și să ofere o izolație cât mai bună, atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere fonic. Însă, nu doar schimbarea ușilor este în tendințe în 2021. Iată care sunt elementele de care trebuie ținut cont într-o amenajare interioară, conform sfaturilor designerilor de interior.


Elementele cheie într-o amenajare interioară în 2021

Odată cu anul 2021, oamenii au revenit la natură și la elementele specifice acesteia, astfel că și în cazul designului interior sunt integrate aceste elemente. Aceste elemente sunt caracterizate de durabilitate, ecologie, natural și organic.

Printre cele mai importante trenduri în amenajarea interioară, se regăsesc trei aspecte principale.

1.      Integrarea de fibre naturale și materiale reciclate în amenajare

Oamenii tind să se întoarcă înspre natură, iar în contextul în care se pune tot mai mult accent pe ecologie și reciclare, nu este deloc neobișnuit ca și în amenajarea locuinței să fie utilizate acest gen de materiale sau de obiecte. Prin urmare, cei care sunt în plin proces de reamenajare, pot alege piese de mobilier sau decorațiuni realizate din materiale precum ratan, răchită, in, bumbac, ceramică. De asemenea, plantele verzi sau motivele vegetale se vor integra foarte bine într-o locuință modernă.


2.      Accente în culoarea vedetă a anului – albastru aqua

Deși vopsirea unei camere întregi în culoarea albastru poate fi obositoare sau nu este pe placul tuturor, alegerea unor obiecte decorative în culorile anului va înviora atmosfera în orice încăpere.  Fie ca este vorba despre o vază, o draperie sau perne decorative, alegerea acestora în culoarea anului 2021, aqua – un albastru-verzui care inspiră relaxare și liniște – și amplasarea lor în orice cameră va crea o atmosferă confortabilă.

3.      Elementele lemnoase pot fi integrate oriunde, mai ales la uși

Tendința de a utiliza lemnul în orice colț al casei, sub orice formă, face parte din această reîntoarcere la natură. Astfel că aceste elemente pot fi atât parchetul sau lambriul, cât și obiecte de iluminat sau decorative cu inserții de lemn.

În această categorie pot intra și ușile de interior, care au atât un rol funcțional, cât și estetic. De exemplu, cei care caută uși Suceava pot găsi o gama variată de modele, fie integral din lemn, fie cu inserții din lemn. În showroom-ul din oraș, dedicat ușilor de calitate, oamenii își pot alege modelul preferat de ușă de interior, având la îndemână mai multe variante de configurare a acesteia. În acest fel pot fi siguri că modelul preferat poate fi integrat cu succes în stilul de design ales pentru amenajare.

Important de menționat este faptul că ușile albe și cele realizate din lemn nu se vor demoda niciodată, fiind ușor de integrat în orice amenajare, chiar dacă se alege un model clasic sau unul adaptat trendurilor.

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri