AcasăLIFEAmazon revolutioneaza intalnirile de joaca din intreaga lume cu ajutorul noului dispozitiv...

Amazon revolutioneaza intalnirile de joaca din intreaga lume cu ajutorul noului dispozitiv Glow

spot_img
- Publicitate -

Oricine a incercat sa faca un apel video cu un copil macar o data in viata, stie ca acest lucru este aproape imposibil. Plini de energie, acestia alearga cu telefonul, nu interactioneaza sau chiar inchid apelul.

Pe baza experientelor nereusite ale multor parinti si rude, Amazon a dezvoltat noul dispozitiv de inalta calitate, numit “Glow”.


Cum functioneaza dispozitivul Glow?

Aparatul ofera parintilor, bunicilor si apropiatilor o experienta mai bogata prin combinarea apelurilor video si activitatile interactive de ambele parti, precum jocurile, cititul si desenul.

De exemplu, bunica ii va putea citi nepotului o poveste in fiecare seara, intorcand pagina pe ambele ecrane printr-o singura atingere.

Dispozitivul este creat pentru copii intre 3 si 9 ani si ofera peste 100 de jocuri si activitati, mii de carti si distractie adaugata in mod regulat.


In acest fel, cei mici interactioneaza cu apelantul si se bucura de toate aceste activitati pe un spatiu proiectat de 48 cm.

(Sursa: Tom’sguide)

Toate acestea sunt posibile de pe orice dispozitiv mobil, smartphone sau tableta si de un singur Glow.

Prin oferirea acestei oportunitati, riscul de duplicare a gadgetului sunt foarte ridicate, lucru pe care Amazon il cunoaste extrem de bine. Glow este fara dar si poate una dintre afacerile tehnologice de viitor, printre multe altele, expuse si in Presa De Azi.

Cat costa Amazon Glow?

Pretul actual pentru acesta inovatie in lumea tehnologiei incepe de la $299.99 si poate urca pana la $379.99, incluzand 2 ani de garantie..

In plus, pentru a putea beneficia de jocurile si activitatile mentionate, este necesara achizitionarea abonamentului Amazon Kids+, la $2.99/luna.

(Sursa: Amazon)

Desi Glow reprezinta “timp de caliitate cu familia la un apel distanta”, acesta este momentan disponibil doar in cele 50 de state ale Americii, iar stocurile se golesc intr-un ritm alert.

 

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri