AcasăACTUALLet’s Do It, România | Zeci de voluntari din județele Olteniei vor...

Let’s Do It, România | Zeci de voluntari din județele Olteniei vor participa sâmbătă la o nouă ediție a Zilei de Curățenie Națională

spot_img

O nouă ediție a Zilei de Curățenie Națională va fi organizată și în județele din Oltenia, sâmbătă, campania derulându-se concomitent în 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri, anunță reprezentanții Asociației „Let’s Do It, România!”. 

Din 2010 până în prezent, peste două milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele
asociației „Let’s Do It, Romania!”, persoane care și-au adus contribuția la a avea o natură mai
curată.

„Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curățenie Națională și să sărbătorim alături de 190 de țări din lume puterea lui împreună și doer spirit. Ne dorim cu toții să trăim într-o țară mai curată, cu ape, munți, plaje și câmpii fără deșeuri și le mulțumim tuturor celor care cred în noi și în misiunea noastră. Ne vedem pe 17 septembrie. Let’s Do It!”, a spus Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!.

Voluntarii din Alba, Argeș, București/Ilfov, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea sunt așteptați pe 17 septembrie să strângă deșeurile din natură și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/.

CITEȘTE ȘI: Guvernul pregăteşte programul „Rabla pentru becuri”. Ce presupune

În judetul Dolj, au răspuns pozitiv implicării în ziua de curățenie un număr de 11 UAT-uri: Primăria Calafat, Primăria Băilești, Primăria Filiași, Primăria Braloștița, Primăria Cârcea, Primăria Dăbuleni, Primăria Galicea Mare, Primăria Grecești, Primăria Ișalnița, Primăria Mârșani si Primăria Ostroveni.

Cu privire la instituțiile participante, acestea sunt Direcția Silvică Dolj si Administrația Bazinală Ape Jiu.

Partenerii logistici sunt ADIECODOLJ, Iridex, EcoSUD, Salubritate Craiova si Baroul Dolj.

În Craiova, activitatea se desfăsoară prin implicarea organizatiei JCI Craiova care prin proiectul Craiova Curată, voluntarii participanți la „Ziua de Curățenie Națională” vor aborda un areal periurban.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri