AcasăACTUALLa 97 de ani, Serafim Dumitru petrece ore întregi în sala de...

La 97 de ani, Serafim Dumitru petrece ore întregi în sala de lectură a Bibliotecii „Aman” din Craiova. Scriitorul, sărbătorit de bibliotecari

spot_img

Unul dintre cei mai fideli cititori ai Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, scriitorul Serafim Dumitru, a împlinit astăzi 97 de ani, iar colectivul instituției i-a făcut o surpriză.

- Publicitate -

Bibliotecarii l-au așteptat cu o expoziție care cuprinde toate volumele scrise de acesta și cu un tort.

Colonel în rezervă, Serafim Dumitru unul dintre cei mai fideli cititori al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.


„De mulți ani, indiferent de anotimp, domnul Serafim vine la bibliotecă aproape zilnic și petrece ore întregi în sala de lectură. Serafim Dumitru scrie poezie și proză de la vârsta de 24 de ani. Este autorul a 24 de volume, majoritatea lansate la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman”, spun reprezentanții Bibliotecii.

CITEȘTE ȘI: Noi traduceri pentru aplicația 112. Disponibilă și în limba ucraineană

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri