AcasăACTUALKarturi electrice realizate de cinci studenți din Craiova, puse în funcțiune începând...

Karturi electrice realizate de cinci studenți din Craiova, puse în funcțiune începând de miercuri

spot_img

Începând de miercuri, iubitorii sporturilor cu motor vor putea pilota karturi electrice, la Velodrom, pe primele circuite realizate în Craiova

Amenajate pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, circuitele de karting electric sunt special concepute pentru a oferi piloților o experiență unică, în condiții de deplină siguranță, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

„Activitățile vor fi disponibile publicului larg, atât pentru adulți cât și pentru copii, începând cu vârsta de 7 ani, care își vor putea testa abilitățile de piloți pe autovehicule electrice. Karturile au fost realizate de cinci studenți craioveni, care au aplicat pentru o finanțare de 50.000 de euro în cadrul unui proiect realizat sub egida Centrului de Resurse și Angajament Ford Craiova, în parteneriat cu Primăria Craiova și finanțat de Ford Motor Company. Cu suma obținută, studenții au achiziționat componentele, au configurat softul special conceput și au asamblat 15 karturi electrice personalizate, în funcție de fiecare utilizator în parte”, explică reprezentanții Primăriei Craiova.

Activitatea de karting va fi împărțită în trei grupe de vârstă – adulți, minori între 15 și 18 ani și între 7 și 14 ani și se va desfășura conform regulamentului aprobat de către Consiliul Local Municipal Craiova.

Centrul de Resurse și Angajament Ford (CRAF) a fost creat în 2015 și este rezultatul colaborării dintre Primăria Municipiului Craiova, Ford Motor Company Fund și Asociația Pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL).

CITEȘTE ȘI: GORJ: Spitalul din Motru se confruntă cu un deficit GRAV de medici. Apelul primarului

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri