AcasăACTUALKamala Harris a anunţat sancţiuni serioase în cazul Rusiei

Kamala Harris a anunţat sancţiuni serioase în cazul Rusiei

spot_img

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu pare interesat în mod real de acţiuni diplomatice, a afirmat vicepreşedintele american, Kamala Harris, în cursul vizitei în România, avertizându-l pe liderul de la Kremlin că acţiunile sale vor atrage consecinţe “grave”.

- Publicitate -

“De la început, Statele Unite au încercat în mod sincer să se implice în diplomaţie şi în mod activ. Şi, din tot ceea ce ştim şi din ce am văzut, Putin nu dă niciun semn de implicare în diplomaţie serioasă. După cum ştiţi, am rostit un discurs la Munchen, acum trei săptămâni, înainte de începerea invaziei ruse şi eu am spus, iar noi am menţinut această atitudine: asistăm la o carte de strategii, cartea rusă, şi include minciuni, dezinformare şi actele de agresiune la care asistăm acum”, a declarat Kamala Harris, în conferinţa de presă organizată la Bucureşti alături de preşedintele Klaus Iohannis.

“Noi menţinem poziţia că diplomaţia este modalitatea de soluţionare a acestor probleme, dar, în acelaşi timp, menţinem angajamentul de a asigura că aliaţii noştri sunt puternici şi că trebuie să existe consecinţe grave şi răspundere pentru ceea ce face Rusia, de aceea am trecut la sancţiuni istorice (…). Vor fi consecinţe grave pentru acest comportament revoltător şi atroce pe care Putin îl manifestă în numele poporului rus”, a atras atenţia vicepreşedintele Statelor Unite.


CITEŞTE ŞI: Război în Ucraina: Armata rusă nu a mai avansat în ultimele 24 de ore. Militarii aşteaptă muniţie şi întăriri

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri