AcasăACTUALJurnalistul Costi Rogozanu va fi profesor de limba română. ,,Am luat pentru...

Jurnalistul Costi Rogozanu va fi profesor de limba română. ,,Am luat pentru un an postul de română în comuna Ciorăşti. Abia aștept”

spot_img

Unul dintre jurnaliştii consacraţi ai României, Costi Rogozanu, cunoscut în special pentru emisiunile sale de la Realitatea TV, unde a fost şi fondatorul platformei de bloguri VoxPublica, va fi profesor de limba şi literatura română în Vrancea.

Costi Rogozanu a luat examenul de titularizare cu o notă foarte mare şi va profesa din 13 septembrie la Şcoala Gimnazială „Ionel Sîrbu” din comuna Ciorăşti, potrivit adevărul.ro.

El s-a înscris în vară la examenul de titularizare, pe care l-a luat cu o notă mare, fiind repartizat la Şcoala Gimnazială ”Ionel Sîrbu” din comuna Ciorăşti.  Costi Rogozanu este originar din Vrancea, din comuna Năneşti, astfel că va avea de mers zilnic, până la locul de muncă şi retur, o navetă de 20 de kilometri.


„Am luat pentru un an postul de română în comuna Ciorăşti, judeţul Vrancea. Ştiu, am o viaţă mult prea aventuroasă. Abia aştept”, a scris Rogozanu pe pagina de Facebook.

Anunţul a fost întâmpinat cu zeci de comentarii, unul fiind al fostei colege de la Realitatea, realizatoarea de emisiuni Denise Rifai. „Cât de tare! Aş plăti să fiu şi eu eleva ta! Şi să primesc lista cu recomandări de lectură, cum primeam noi de la profii de română. Ce fain! Bravo! Ce copii norocoşi!”, a scris Rifai.

Costi Rogozanu are 44 de ani şi este absolvent al Colegiului Naţional ”Unirea” din Focşani şi al Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti. În trecut a fost colaborator la revistele “Litere”, “România literară”, “Observator cultural”, “Suplimentul de cultură”, “Dilema” etc. şi a scris mai multe cărţi.


El nu va abandona activităţile publicistice, fiind editorialist la Libertatea. În perioada 5-12 septembrie va fi membru în juriul unei secţiuni a Festivalului Astra Film de la Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Cum se va desfășura vaccinarea în școli. ,,Avem trei tipuri de vaccinare pe care plănuim să le desfășurăm”

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri