AcasăACTUALJurnalistă agresată în timpul Congresului PNL. „Un domn din echipa câştigătoare m-a...

Jurnalistă agresată în timpul Congresului PNL. „Un domn din echipa câştigătoare m-a făcut să mă învârt pe călcâie”

spot_img

Jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV a scris pe Facebook că a fost agresată la Congresul PNL de un membru al „echipei câştigătoare”. În timp ce filma, acesta i-a smuls telefonul din mână şi l-a trântit.

Ea a precizat că lideri liberali, între care Robert Sighiartău, Lucian Bode şi Dan Motreanu au întors spatele, fără să intervină, scrie News.ro.

„Pentru că suntem în era piţiponcilor, a oamenilor fără creier şi valori, a bărbaţilor care lovesc femei pentru că pot, vă prezint specimenul de PNL. Este un domn din echipa câştigătoare deranjat teribil că filmam într-o zonă în care îşi dorea să nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mână, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ şi m-a făcut să mă învârt pe călcâie. Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă că Robert Sighiartău, secretar general la PNL şi responsabil cu organizarea, a întors spatele şi a plecat, la fel cum a făcut şi ministrul de Interne, Lucian Bode, şi europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulţumesc. Hai PSD în viitoarele alegeri! (Later edit: Când am spus “hai PSD in viitoarele alegeri” nu am vrut să sune ca un îndemn pentru că jurnalistic nu mi-aş permite vreodată să fac asta, ci ca o consecinţă pe care PNL anticipez că o va suporta şi din cauza unor fapte ca cea despre care v-am vorbit)”.

Anterior, echipa de la Pro TV a filmat un incident asemănător în care victimă fiind chiar o membră a PNL care votase.

Iulia Gârbacea a publicat şi fotografii şi un videoclip cu incidentele.

Congresul Partidului Naţional Liberal a avut loc sâmbătă, la Romexpo, pentru alegerea preşedintelui. Premierul Florin Cîţu a câştigat în faţa lui Ludovic Orban.
- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri