AcasăADMINISTRAŢIEJudeţul Olt se află pe locul doi pe ţară, la finanţările prin...

Judeţul Olt se află pe locul doi pe ţară, la finanţările prin Anghel Saligny. Oprescu: Sunt proiecte foarte importante pentru localităţile judeţului

spot_img

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, că proiectele aprobate pentru finanţare prin Programul Naţiona de Investiţii „Anghel Saligny” sunt foarte importante pentru dezvoltarea localităţilor judeţului.

Printre cele 157 de proiecte aprobate pentru finanţare de către Ministerul Dezvoltării, trei sunt ale Consiliului Judeţean Olt prin care vor fi reabilitaţi 40 de kilometri de drumuri.

„Cred că mai bine de atât nu se putea. Este adevărat că şi cu aceste lucrări judeţul Olt nu termină cu problemele de infrastructură pe care le are. Dar, dacă ne uităm pe alocările naţionale, vedem că în urma criteriilor luate în calcul de Guvernul României, judeţul Olt se află pe locul doi pe ţară, ca şi sume alocate. Este vorba despre 1,6 miliarde lei. Sunt 157 de proiecte care ne-au intrat, unele de apă şi canal, altele pentru drumuri. Sunt proiecte foarte importante pentru localităţile judeţului, dintre care şi Consiliul Judeţean are trei proiecte de drumuri care însumează aproximativ 40 de kilometri de drum, care vor fi reabilitaţi”, a declarat Marius Oprescu.

El a mai precizat că banii care vor fi economisiţi din suma alocată judeţului Olt vor fi distribuiţi pentru finanţarea următoarelor proiecte cu punctaj bun.

„Toate care se vor economisi prin apariţia SF-urilor sau prin licitare vor rămâne în judeţ şi nu îşi vor schimba destinaţia. Vor primi finanţare din aceste sume proiecte care au fost deja depuse, pe drumuri sau apă şi canal”, a conchis preşedintele CJ Olt.

CITEŞTE ŞI: Continuă interimatul la şefia IPJ Olt. Concursul pentru ocuparea funcţiei, amânat

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri