AcasăACTUALJudeţul Olt, capacitate extinsă pentru a primi refugiaţi din Ucraina

Judeţul Olt, capacitate extinsă pentru a primi refugiaţi din Ucraina

spot_img

La nivelul judeţului Olt sunt disponibile, pentru refugiaţii din Ucraina, 163 de locuri dispuse în patru spații de cazare puse la dispoziție de către autoritățile locale și aproximativ 250 de locuri în spații de cazare puse la dispoziție de către 20 de agenți economici, potrivit Prefecturii Olt.

- Publicitate -

Sursa citată mai menţionează că numărul de locuri disponibile poate fi majorat în funcție de solicitări.

„În acest scop, în județul nostru și-au arătat deja solidaritatea 32 de persoane care s-au oferit să sprijine refugiații cu spații de cazare, iar alte 3 persoane oferă sprijin cu produse alimentare”, transmite Prefectura.


Alocarea acestor spații de cazare se va realiza prin intermediul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Olt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Cei care doresc să ofere un sprijin că a fost înființată în acest scop linia telefonică cu numărul 0756087574, care funcționează 24 din 24 de ore, sau că se pot înscrie pe platforma lansată de Guvernul României ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, completând formularul de mai jos, unde sunt centralizate ofertele de ajutor pentru refugiații din Ucraina sub forma spațiilor de cazare, bunurilor materiale, produselor alimentare, serviciilor sau facilităților de transport.

CITEŞTE ŞI: Construcții modulare și bunuri pentru cazarea refugiaților, scoase din rezerva de stat


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri