AcasăADMINISTRAŢIEInvestiţii finanţate prin PNRR: Reparaţii la infrastructura feroviară, pe linia Bucureşti-Craiova

Investiţii finanţate prin PNRR: Reparaţii la infrastructura feroviară, pe linia Bucureşti-Craiova

spot_img

21 de contracte pentru reparații la infrastructura feroviară pe linia București-Craiova au fost semnate, joi, potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Finanțarea acestora este asigurată prin PNRR.

Sursa citată arată că Regionala de Căi Ferate Craiova a semnat 17 contracte cu o valoare de 239,75 milioane de lei (fără TVA) pentru lucrări de reparații pe o lungime de peste 51 km între Olteni și Fărcașele.

CITEŞTE ŞI: Au fost create 59 de unități ambulatorii pentru copiii răciți. Decizia Ministerului Sănătății

Și Regionala de Căi Ferate București a semnat 4 contracte cu o valoare de 66,29 milioane de lei (fără TVA) pentru lucrări de reparații pe o lungime de 10 km între Chiajna și Grădinari.

Obiectul lucrărilor: eliminarea restricțiilor de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată cu o lungime însumată de peste 61,05 de km.

În următoarele 24 luni, constructorii care au câștigat contractele la Regionalele CF Craiova și București trebuie să înlocuiască, punctual, cu materiale noi o serie de elemente ale suprastructurii feroviare.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri