AcasăReporter24 TVInspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, vine la emisiunea "Reporter...

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, vine la emisiunea „Reporter 24” din această seară

spot_img

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, va fi prezent în această seară în studioul emisiunii „Reporter 24”, difuzate în direct pe postul local Olt Tv, de la ora 20.20.

Un nou început de an şcolar sub semnul pandemiei de COVID-19, cu restricţii şi măsuri sanitare de protecţie în unităţile de învăţământ, dar şi cu multe şcoli care nu îndeplinesc condiţiile pentru a primi autorizaţia sanitară de funcţionare. De aici va porni discuţia cu Victor Iacobescu, în cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCSRDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 6 septembrie | Invitat – Fănel Bădici, preşedinte USR Olt

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri