AcasăPOLITICĂÎnlocuitorul lui Chesnoiu la Ministerul Agriculturii e fostul ministru Petre Daea

Înlocuitorul lui Chesnoiu la Ministerul Agriculturii e fostul ministru Petre Daea

spot_img

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului, că înlocuitorul lui Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii este Petre Daea, despre care a afirmat că este ”un om cu experienţă şi un patriot, iubit de cei care lucrează în agricultură. Propunerea PSD va fi prezentată premierului Nicolae Ciucă, a mai spus Ciolacu.

- Publicitate -

“Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură”, a spus preşedintele PSD.

”A fost ca pe vremuri, un vot în unanimitate în interiorul partidului. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD. El a precizat că a avut o discuţie cu premierul, au fost patru propuneri în PSD.


”Nu puteam să am o discuţie aplicată în ceea ce îl priveşte pe domnul Petre Daea deoarece nu exista votul. O să am această discuţie în cursul zilei de astăzi”, a mai spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că ”este nevoie în acest moment la Ministerul Agriculturii de un om de calibru, nu neapărat de înălţimea domnului Daea, dar un om de calibu, cu ce probleme ne confruntăm”.

”Poate vom reuşi, în sfârşit, tot s-a deschis subiectul renegocierii PNRR-ului, şi vedem acum în această secetă ce nevoie ar fi avut România să aibă prinse în PNRR irigaţiile, lucru susţinut total de domnul ministru Daea, atunci când a plecat din minister”, a mai afirmat Ciolacu.


Despre informaţia că numele lui Petre Daea ar fi în rechizitoriul procurorilor DNA, în dosarul care îl cizează pe fostul ministru Adrian Chesnoiu, Ciolacu a spus că Petre Daea a fost ministru de patru ori. ”Nu cred că domnul ministru Daea a încălcat vreodată legea”, a menţionat preşedintele PSD, potrivit news.ro.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Se lucrează pe strada Tunari din Slatina: O nouă bandă de circulaţie şi mai multe locuri de parcare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri