AcasăACTUALInformații despre bolile oncologice, la un click distanță. Centrul Sfântul Nectarie din...

Informații despre bolile oncologice, la un click distanță. Centrul Sfântul Nectarie din Craiova organizează sesiuni online

spot_img

Centrul de Oncologie Sfântul Nectarie din Craiova va organiza evenimente online pentru a trage un semnal de alarmă în privința posibilităților de prevenție a bolilor oncologice. 

Potrivit reprezentanților Centrului Sf Nectarie Craiova, acest program este adresat tuturor persoanelor interesate de traseul pe care ar trebui să îl urmeze atunci când se confruntă cu anumite simptome.

Pot participa la aceste sesiuni de informare persoane sănătoase, persoane în curs de diagnostic sau persoane deja diagnosticate cu o boală oncologică.

„Sesiunile de informare vor fi disponibile LIVE pe pagina de facebook a Centrului de Oncologie Sf. Nectarie, si pe ZOOM! Vom reveni cu link-ul pe care veti putea intra online, pentru a pune intrebari in timp real”, anunță reprezentanții Centrului de Oncologie Sfântul Nectarie Craiova.

Prima sesiune va avea loc în data de 11 martie, la ora 14.00, specialiștii urmând să ofere informații despre cancerul glandei mamare.

CITEȘTE ȘI: Rafila vrea să păstreze în sistem personalul medical angajat în timpul pandemiei Covid

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri