AcasăEDUCAŢIEÎncepe noul an şcolar la Şcoala de limbi străine Eurognosi, cu filiale...

Începe noul an şcolar la Şcoala de limbi străine Eurognosi, cu filiale în Craiova şi Slatina. Vino şi tu! (VIDEO)

spot_img

Şcoala de limbi străine Eurognosi, cu filiale în Slatina şi Craiova, pregăteşte elevi pentru engleză, franceză, dar şi spaniolă şi germană. Cei mai buni profesori sunt disponibili începând cu 3 octombrie.

O scurtă prezentare a noţiunilor dobândite în scoala de limbi străine Eurognosi Slatina si Craiova, pentru nivelul introductiv si elementar:

A1 – Nivelul introductiv sau descoperire

Cuvinte Cheie;
întrebări simple, mediul înconjurător apropiat și familiar.

Achiziția nivelului A1:

Poate să înțeleagă și să utilizeze expresii familiare și cotidiene, precum și enunțuri foarte simple care vizează satisfacerea nevoilor concrete.

Poate să se prezinte sau să prezinte pe cineva, poate să formuleze și să rǎspundǎ la întrebări referitoare la detalii personale, ca de exemplu unde locuiește, persoane cunoscute, lucruri care-i aparțin etc..

Poate să comunice, într-un mod simplu, cu condiția ca interlocutorul să vorbească rar și clar și să fie cooperant.

A2- Nivelul elementar

Cuvinte cheie: descrieri, conversații simple.
Achiziția nivelului A2:

Poate să înțeleagă fraze izolate și expresii frecvent folosite în domenii de interes nemijlocit (de exemplu, informații personale și familiale simple, cumpărături, mediul înconjurǎtor apropiat, activitatea profesională).

Poate să comunice în situații simple și obișnuite, care nu solicită decât un schimb de informații simplu și direct referitoare la subiecte familiare și obișnuite.

Poate să descrie, cu mijloace simple, formația sa profesionalǎ, mediul său înconjurǎtor apropiat și să evoce subiecte care corespund nevoilor sale imediate.

Totodată, la Eurognosi Slatina Craiova , copiii cu vârste de la 4 ani si adolescenţii leagă prietenii pe viața, devin temerari și bine pregătiți, și învață să transforme lumea într-una mai bună, dar şi să se descurce in orice situaţie a vietii!

Informații și înscrieri:
Slatina : ☎️0349.410.010
Craiova :☎️0351.444.460

https://www.facebook.com/100063974076386/videos/790092742317674

ÎŢI RECOMANDĂM ŞI: Hai şi tu la Şcoala de programare Algorithmics, disponibilă în Craiova şi Slatina

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri