AcasăACTUALÎncepe distribuirea declarațiilor pentru acordarea cardurilor de energie

Începe distribuirea declarațiilor pentru acordarea cardurilor de energie

spot_img

Poșta Română începe distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere pentru acordarea cardurilor de energie. După ce formularele vor fi livrate de către poștași, în trei zile vor fi colectate. 

Poșta Română începe de astăzi distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere, declarații pe baza cărora oamenii pot beneficia de acele vouchere în valoare de 700 de lei pentru încălzire, scrie Realitatea Plus.

Formularele vor fi apoi colectate de către poștaș de la 500.000 de locuințe, în termen de trei zile de la distribuirea declarațiilor.

O parte dintre oamenii care aplică pentru acest ajutor trebuie să completeze declarațiile, și anume cei care au un venit lunar mai mic de 2.000 de lei, persoanele care au pe card un alt domiciliu decât cel real și persoanele care locuiesc la aceeași adresă alături de mai mulți colocatari.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Au mai ajuns trei tramvaie noi în depoul RAT

Trebuie să completeze declarațiile și oamenii care locuiesc în sate unde nu există nomenclator stradal.

Aceste declarații vor fi analizate de către autorități, iar pe data de 15 februarie, oamenii vor afla dacă sunt sau nu eligibili să beneficieze de acest ajutor pentru încălzire.

Prima tranșă de bani, cea de 700 de lei, va fi acordată cel târziu pe data de 1 martie, spun autoritățile.

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri