AcasăLIFEÎncepător la ruletă - Ce trebuie să știi

Începător la ruletă – Ce trebuie să știi

spot_img

Ruleta este un joc de noroc simplu, dar captivant, care este popular în întreaga lume. Este posibil să auziți numele de ruletă în cazinouri, dar nu știți cum funcționează. Acest articol vă va oferi toate informațiile de bază despre ruletă pe care trebuie să le învățați. Vei putea să începi să intri direct în acțiune și să-ți testezi noile cunoștințe pe orice casino online romania.

O scurtă istorie a ruletei

Ruleta este un celebru joc de cazino, iar admirația sa globală este legată de istoria și originea sa fascinantă. Nu poți menționa ruleta fără să recunoști numele lui Blaise Pascal. Acesta a fost un inventator, fizician și matematician francez. În calitate de inventator, Pascal a încercat să creeze o mașină cu mișcare perpetuă care să funcționeze fără a atrage energie externă.

Deși acest lucru este practic imposibil conform legilor fizicii, Pascal a vrut să meargă împotriva tuturor șanselor în calitate de inventator. Din păcate, a eșuat, dar a dat naștere unuia dintre cele mai emblematice jocuri de cazino din toate timpurile – ruleta din Franța secolului al XVII-lea.

Treptat, popularitatea ruletei a crescut în sălile de jocuri din Franța, folosindu-se o variantă cu un dublu zero. Acest format de roată cu două zerouri în lumea de astăzi este cunoscut sub numele de ruletă americană. În 1843, un singur buzunar cu zero a fost introdus de frații francezi Louis și Francois Blanc.

Această nouă versiune a roții de ruletă avea un avantaj mai mic al casei, ceea ce a crescut masiv faima ruletei în rândul jucătorilor. Roata de ruletă cu un singur zero este cunoscută în lumea de astăzi sub numele de ruletă europeană. Un loc celebru pentru cât de bine a reacționat la jocul de ruletă este New Orleans din Statele Unite.

Ruleta americană

Versiunea americană a roții este cunoscută pentru cel mai mare rata de avantaj al casei, care este de 5,26%. Acest lucru se datorează slotului verde suplimentar marcat ca dublu zero. Această versiune are 38 de numere între 1 și 36, 0 și 00. Numerele sunt roșii sau negre, iar sloturile 0, și 00 sunt verzi.

Ruleta europeană

Cea mai populară versiune a roții de ruletă, în care are 37 de numere de la 1 la 36 și un singur număr zero verde. Numerele sunt roșii și negre, iar verde este slotul 0. Avantajul casei aici este semnificativ mai mic decât în versiunea americană.

Ruleta franceză

Versiunea franceză este o altă variantă de ruletă. Jocul se joacă pe roata europeană standard cu 37 de secțiuni, unde se găsesc numere de la 1 la 36 și 0. Are cel mai mic avantaj dintre toate celelalte rulete, redus la 1,35%. Are reguli care o fac diferită de celelalte variante de ruletă.

Cum se joacă la ruletă?

Ruleta se joacă cu o tablă și o roată de ruletă cu numere care se învârte în jurul marginii. Când mergi la un cazinou să joci la ruletă, croupierul va învârti roata într-o direcție și va arunca bila în direcția opusă. Pe măsură ce bila se învârte în roată, va încetini și, în cele din urmă, va cădea în unul dintre sloturile numerotate. Numărul pe care cade este numărul câștigător, iar oricine a pariat pe acel număr câștigă.

Odată ce cineva a câștigat, va exista o scurtă pauză de joc, în timp ce crupierul adună și distribuie câștigurile, înainte de a învârti bila din nou în roată pentru un alt joc. Odată ce pariurile pierzătoare au fost eliminate de pe masă, puteți începe din nou să pariați cu jetoanele dumneavoastră.

Cele mai bune sfaturi de ruletă pentru începători

Indiferent de tipul de joc de ruletă pe care îl joci, ruletă RNG sau versiunea cu dealer live, 5 sfaturi utile oricui, îți vei îmbunătăți foarte mult șansele de câștig. Așadar, înainte de a intra la unul dintre acele cazinouri de top pentru la ruletă online, asigurați-vă că luați în considerare următoarele sfaturi:

  • Cea mai bună strategie de joc pentru începători implică concentrarea pe pariurile exterioare mai degrabă decât pe cele interioare. În timp ce plățile pe roșu/negru, par/impar, o coloană sau un rând de numere sunt substanțial mai mici în comparație cu pariurile interioare, acestea oferă cele mai bune șanse de câștig pentru un jucător amator.
  • Un pariu pe 24 de numere este recomandat deoarece înseamnă o probabilitate de 2 din 3 pentru tine de a câștiga.
  • Alegeți întotdeauna ruleta europeană în locul versiunii americane. Avantajul casei în prima este de 2,7%. Pe de altă parte, ruleta americană cu o roată cu două zerouri are un avantaj mare al cazinoului, de 5,3%.
  • Este ușor să vă lăsați dus de val atunci când jucați la ruletă și să cheltuiți mai mulți bani decât sunteți pregătit să pierdeți. Așadar, stabiliți limite de pariere și respectați-le.
  • Jucați doar cu sume de bani pe care decideți că le puteți pierde în cel mai rău caz
- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri