AcasăADMINISTRAŢIEÎncep probele pentru furnizarea căldurii în Craiova

Încep probele pentru furnizarea căldurii în Craiova

spot_img

Termo Urban Craiova anunţă că, din noaptea de 7 spre 8 octombrie, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Craiova, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

„Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după <<înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici>>”, anunță reprezentanții Termo Urban Craiova.

Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

„Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, mai spun reprezentanții Termo Urban.

În prezent, se furnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Bursele de merit se vor dubla, cele de performanță vor fi de cinci ori mai mari. Ministrul demis al Educației a anunțat și costul standard pentru copilul din creșă

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri