AcasăACTUALÎn ce stadiu se află lucrările de reabilitare a aleilor de acces...

În ce stadiu se află lucrările de reabilitare a aleilor de acces și a parcărilor Spitalului Județean Craiova

spot_img

Lucrările de reparații și amenajare a aleilor de acces și a parcărilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, demarate la sfârșitul anului trecut, decurg conform graficului stabilit cu constructorii, peste 4.000 de mp, dintr-un total de 6.800 mp, fiind deja asfaltați și marcați corespunzător. 

Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, din bugetul instituției vor fi alocate fonduri, anul acesta, pentru a finaliza lucrările deja demarate, dar și pentru a permite amenajarea spațiului verde și refacerea gardului ce împrejmuiește curtea spitalului.

blank

„Pe parcursul acestui an, vom aloca fondurile necesare finalizării întregii suprafețe de teren din cadrul incintei spitalului care necesită lucrări de reparații, urmând să demarăm și lucrările pentru amenajarea spațiului verde și refacerea gardului ce împrejmuiește curtea SCJU Craiova. Investiția este realizată în totalitate din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj”, a menționat Cosmin Vasile.

blank

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri