AcasăACTUALImportant festival de film, anulat din cauza furtunii de noaptea trecută

Important festival de film, anulat din cauza furtunii de noaptea trecută

spot_img

„Divan Film Festival” ce ar fi trebuit să se desfăşoare, în perioada 9-18 august, la Craiova şi în comuna Cetate, a fost anulat, potrivit organizatorilor, din cauza furtunii de noaptea trecută.

Organizatorii au arătat că furtuna a distrus Gara Fluvială, spaţiul principal de proiecţii, şi s-au văzut nevoiţi să anuleze festivalul, în speranţa că l vor putea reprograma.

„Din păcate, nu am revenit cu veștile bune pe care le pregăteam. Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spațiul nostru principal de proiecții și dezbateri. Până ne regrupăm și găsim alte soluții, anunțăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova și Cetate, în perioada 9-18 august, așa cum anunțasem. Ne pare rău”, au scris organizatorii, pe pagina oficială de Facebook.

blank

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri