AcasăECONOMIEHoReCa ar mai putea primi o a doua schemă de ajutor. Anunțul...

HoReCa ar mai putea primi o a doua schemă de ajutor. Anunțul ministrului Turismului

spot_img

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului poate aplica a doua schemă de ajutor pentru HORECA, a spus, miercuri, ministrul de resort, Constantin Daniel Cadariu. Aceasta se va aplica în funcție de buget.

Cadariu a spus, miercuri, că în discuțiile cu antreprenorii din turism, aceștia au semnalat faptul că, în anul 2021, prin măsurile de restricție impuse de evoluția coronavirusului, au fost afectați.

„Este motivul pentru care avem în vedere ca în cursul anului viitor să ne gândim la etapa a doua a schemei de ajutor HORECA, în funcție și de posibilitățile bugetului. Mă gândesc undeva după rectificarea de la jumătatea anului”, a spus Cadariu.

MAT e posibil să acorde ajutoare pentru 2021, aceasta este cerința și în prezent este analizată.

„Ipoteză de lucru foarte probabilă. Nu vreau să avansez certitudini, ci doar faptul că ni s-a semnalat acest lucru și aveam în vedere pentru a doua jumătate a anului 2022. Funcție de cum va merge și economia, dar șansele sunt mari”, a mai spus Cadariu.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri