AcasăECONOMIEHaos după măsurile pentru reducerea facturilor la energie. Furnizorii nu au știut...

Haos după măsurile pentru reducerea facturilor la energie. Furnizorii nu au știut să aplice noile reguli

spot_img

Este haos din cauza măsurilor luat de Guvern pentru reducerea facturilor la energie. Milioane de români nu şi-au primit încă facturile pentru luna noiembrie, deoarece furnizorii nu au ştiut cum să aplice noile reguli.

Milioane de români din toată ţara nu şi-au primit încă facturile la energie pentru luna noiembrie. Astfel, aceştia riscă să plătească mai multe facturi în aceeaşi perioadă. Totul se întâmplă după ce furnizorii nu au știut cum să aplice reducerile oferite de stat, ori au fost calculate greșit și trebuie refăcute.

Românii care au acelaşi furnizor la gaze naturale și energie riscă să plătească patru facturi în aceeași perioadă. De vină pentru întârzierea facturilor la energie și gaze ar fi chiar normele aplicate de stat cu privire la acordarea compensațiilor. Reducerile promise la factură au întârziat să apară în Monitorul Oficial.

„Unii furnizori neştiind cui şi cum să alice plafonarea şi comepensarea, unii au amânat emiterea facturilor, alţii au avut întârzieri şi au reluat facturarea. Fiecare furnizor a procedat cum a înţeles până când aceste norme au apărut”, a declarat Zoltan Nagy Bege, vicepreşedinte ANRE, potrivit Antena 3.

Furnizorul de energie care a întârziat emiterea facturilor a anunțat că situația se va rezolva până la finalul lunii decembrie.

CITEȘTE ȘI: Certificat digital şi două teste PCR false, descoperite la aeroport

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri