AcasăACTUALGuvernul, restricții pentru românii nevaccinați

Guvernul, restricții pentru românii nevaccinați

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Membrii Executivului lui Cîţu vor stabili ce restricții vor fi impuse românilor care nu s-au imunizat cu serul anti COVID.

Ministrul Sănătății a recunoscut că vor exista constrângeri, exclusiv pentru nevaccinați, și afirmă că acestea vor fi impuse în funcție de gradul de incidență din fiecare localitate în parte, scrie România Tv.

Ioana Mihăilă încearcă stimularea campaniei de vaccinare cu ajutorul bonurilor de masă. Acestea ar urma să aibă o valoare de 100 de lei. Iar pentru cei care deja s-au vaccinat ar putea fi organizată o loterie.

„Unele măsuri vor rămâne valide, cum este purtarea măștii în spațiile închise, așa cum probabil că va rămâne valabilă și lipsa de mască în birouri atunci când este vorba de persoane vaccinate. Când ne gândim la măsuri de prevenție vizăm persoanele nevaccinate și netestate, în spațiile publice închise neesențiale”, a declarat Ioana Mihăilă.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila: „Elevii trebuie să meargă la școală. Orice altă variantă ar avea efecte catastrofale”

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri