AcasăACTUALGrenadă băgată într-un borcan legat de poarta unui bărbat. Pirotehniştii au dezamorsat-o

Grenadă băgată într-un borcan legat de poarta unui bărbat. Pirotehniştii au dezamorsat-o

spot_img

Un bărbat a descoperit, vineri, o grenadă legată de un gard în comuna Vidra, satul Sinteşti, în judeţul Ilfov.

Pirotehniştii care au intervenit la faţa locului, după ce bărbatul a alertat poliţia, au ridicat dispozitivul şi l-au dezamorsat. Nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului.

CITEŞTE ŞI: CRESC amenzile pentru depozitarea ilegală de deşeuri şi incendierea lor. Legea a fost promulgată

”La data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Vidra au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe strada Principală din satul Sinteşti, localitatea Vidra, se află un dispozitiv artizanal, ce pare a fi o grenadă, legat pe un gard. În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă. Poliţiştii ilfoveni au luat imediat toate măsurile, context în care au delimitat şi asigurat perimetrul respectiv”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov, citat de news.ro.

În urma evenimentului nu au existat victime, dispozitivul exploziv fiind dezamorsat.

”La faţa locului s-au deplasat specialiştii pirotehnici din cadrul SIAS-IGPR, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor de specialitate, au dezamorsat dispozitivul respectiv. La acest moment nu există pericol de explozie, urmând ca dispozitivul artizanal să fie expertizat de specialiştii INC”, precizează sursa citată.

Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov şi ai oraşului Popeşti Leordeni, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IGPR, fac cercetări pentru identificarea şi depistarea persoanei care a plasat grenada pe gard, dar şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri