AcasăEDUCAŢIEGrădiniţă cu pericole la tot pasul, într-o comună din România (VIDEO)

Grădiniţă cu pericole la tot pasul, într-o comună din România (VIDEO)

spot_img

Condiţii de comunism și pericol la orice pas într-o grădiniță din Vrancea: Balansoare vechi de peste 30 de ani, gunoaie și pericole la tot pasul pentru micuții care vin zi de zi la grădiniță.

Impasibli, primarul și viceprimarul comunei spun că vor rezolva problema, dar închid ușa în nas jurnaliștilor care au investigat cazul.

În comuna Cotești din județul Vrancea, la Grădinița cu program normal, pericolele îi pândesc pe micuți la tot pasul.

Curtea interioară este aceeași de acum 40 de ani, gardul și poarta sunt aceleași pe care au intrat părinții copiilor care astăzi învață aici.

Din păcate, aproape nimic nu s-a schimbat – balansoarele vechi de 40 de ani sunt ruginite, prezintă pericol de infecție, poarta de intrare dezafectată, iar în interiorul locului de joacă nu li se mai permite accesul copiilor.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri